HELP! I can't make a new thread in Tech-Forums App? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-07-2014, 01:20 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
kanch96's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: China
Posts: 18
Unhappy HELP! I can't make a new thread in Tech-Forums App?

hi, there is something wrong with tech-forums android app .
I can't find where to make a new thread?
Someone can help me out?
I will appreciate it a lot .
__________________

kanch96 is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2014, 01:41 AM   #2 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,515
Default Re: HELP! I can't make a new thread in Tech-Forums App?

You just made a new thread though...? Lol

If you're having issues with the official app, try using Tapatalk instead.

Sent from my Nexus 7
__________________

__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2014, 06:47 AM   #3 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: HELP! I can't make a new thread in Tech-Forums App?

Once you are in the forum you want to post a thread in just tap your menu key. One of the choices you will receive is to create a new thread.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2014, 11:15 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
kanch96's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: China
Posts: 18
Default

Quote:
Originally Posted by carnageX View Post
You just made a new thread though...? Lol

If you're having issues with the official app, try using Tapatalk instead.

Sent from my Nexus 7
sorry, I just made this thread from my nexus5 via chrome instead official app.
I just can't find where the new thread button is.
kanch96 is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2014, 11:18 AM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
kanch96's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: China
Posts: 18
Default

Quote:
Originally Posted by Trotter View Post
Once you are in the forum you want to post a thread in just tap your menu key. One of the choices you will receive is to create a new thread.
sorry, I have find that button, but I find it on the Profile tab,and when I tap it ,it seems didn't got any action.
kanch96 is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2014, 09:21 PM   #6 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: HELP! I can't make a new thread in Tech-Forums App?

Quote:
Originally Posted by kanch96 View Post
sorry, I have find that button, but I find it on the Profile tab,and when I tap it ,it seems didn't got any action.
The menu key on your phone/mobile device, not a setting within the app. The one on the right in this image:

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2014, 12:47 AM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
kanch96's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: China
Posts: 18
Default

Quote:
Originally Posted by Trotter View Post

The menu key on your phone/mobile device, not a setting within the app. The one on the right in this image:
thanks, problem had been solved,: D
kanch96 is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2014, 07:09 AM   #8 (permalink)
Lady Techie
 
Yami's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: UK
Posts: 7,774
Default Re: HELP! I can't make a new thread in Tech-Forums App?

Quote:
Originally Posted by Trotter View Post
The menu key on your phone/mobile device, not a setting within the app. The one on the right in this image:
Trot, that's the Recents button. There is no menu buttons nowadays on Android (in the Navbar anyway), unless you're using Touchwiz or similar. I mean, it solved the problem so I can't really complain, just thought I'd say.
__________________
Desktop i5-4440 - ASRock Z77 Extreme4 - EVGA GTX970 - 4x4GB 1600MHz - Samsung 850 EVO 250GB - Be Silent Base 800 - 3TB+1TB+1TB+640GB
Laptop i7-3740QM @ 2.7GHz, 2x4GB 1600Mhz, GT640M, OCZ Agility 3 120GB
Smartphone Galaxy S7 Edge

LinkedIn Kiera Mitchell
Yami is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2014, 07:15 AM   #9 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: HELP! I can't make a new thread in Tech-Forums App?

Quote:
Originally Posted by Yami View Post
Trot, that's the Recents button. There is no menu buttons nowadays on Android (in the Navbar anyway), unless you're using Touchwiz or similar. I mean, it solved the problem so I can't really complain, just thought I'd say.
Meh. So I picked a bad example. Here's a shot of the phone I have which has the menu key in the same location, bottom right.

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2014, 07:17 AM   #10 (permalink)
Lady Techie
 
Yami's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: UK
Posts: 7,774
Default Re: HELP! I can't make a new thread in Tech-Forums App?

OP has a Nexus 5, which won't have the menu button (even though your instruction solved the problem, which confuses me :P)
__________________

__________________
Desktop i5-4440 - ASRock Z77 Extreme4 - EVGA GTX970 - 4x4GB 1600MHz - Samsung 850 EVO 250GB - Be Silent Base 800 - 3TB+1TB+1TB+640GB
Laptop i7-3740QM @ 2.7GHz, 2x4GB 1600Mhz, GT640M, OCZ Agility 3 120GB
Smartphone Galaxy S7 Edge

LinkedIn Kiera Mitchell
Yami is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tech-Forums App?!? KSoD Forum Admin, Announcements & Feedback 81 07-28-2011 08:53 AM
The Tech Forums Official Crysis [Warhead] GPU Benchmark Thread gurusan Overclocking and Modding 543 03-12-2010 12:32 AM
This thread is dedicated to all the fine men & possibly women of tech forums Drizzt New Systems | Building and Buying 38 01-25-2008 07:42 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.