Forums Lagging? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-06-2003, 10:52 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 604
Default Forums Lagging?

It seems to me that the site is starting to lag more then usual. You can really notice when watching the Avatar images load and all of the pics. Has anyone else noticed this?
__________________

__________________
Search TF <b>before</b> posting!<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search!\"></form>
randy is offline  
Old 05-06-2003, 10:58 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2003
Location: US
Posts: 3,313
Default

Yep.... thought it was just me.
__________________

__________________
You could say I've been around.
Shakie
Shakie is offline  
Old 05-06-2003, 11:00 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 604
Default

Yeah me too, all of a sudden everything just started happening in slow motion around here.
__________________
Search TF <b>before</b> posting!<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search!\"></form>
randy is offline  
Old 05-07-2003, 01:19 AM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 1,212
Default

Really? I havnt noticed anything. Anyhow I will get onto the site host and see what the problem is.
Chopper is offline  
Old 05-07-2003, 07:51 AM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 604
Default

Okay, thanks Chopper.
__________________
Search TF <b>before</b> posting!<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search!\"></form>
randy is offline  
Old 05-07-2003, 08:34 PM   #6 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2003
Location: US
Posts: 3,313
Default

Don't know if you changed anything Chopper, but the forums are smoking for me now.
__________________
You could say I've been around.
Shakie
Shakie is offline  
Old 05-07-2003, 09:30 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 604
Default

Yeah, they seem to be loading much faster now.
__________________
Search TF <b>before</b> posting!<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search!\"></form>
randy is offline  
Old 05-13-2003, 07:59 AM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 10
Default

It could be also because you probably have too many websites open therefore loading of page is slower.

Also if the board has too much bandwidth as well as server space used up, the board will lag. When unwanted materials are deleted, the board will be more faster.
__________________

Pyro Stanford is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.