Forum bug - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-28-2012, 04:22 PM   #21 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Forum bug

Quote:
Originally Posted by c0rr0sive View Post
Could have sworn TF had a test website for when they went to do updates to make sure things worked right...
Yes we did when Larry owned the site....

Quote:
Originally Posted by MindoverMaster View Post
I know they do. Where's Baez when you need him? :P

Edit: I stand corrected, he's on...
Wrong. As stated above Larry had the test site. Andy and them do not, at least not one that Trotter or myself know about to give feedback on.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2012, 04:30 PM   #22 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: Forum bug

Actually, IMO, I was correct. In a sense that I didn't know the test site died with Larry. So I'm right but wrong.
__________________

__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2012, 04:52 PM   #23 (permalink)
Ultra Techie
 
tj_extreme's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Pittsburgh, PA, USA.
Posts: 812
Default Re: Forum bug

Quote:
Originally Posted by Yami View Post
Eh?
I'm tweaking because Chrome is tweaking on TF.
__________________
tj_extreme is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2012, 05:07 PM   #24 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,324
Default Re: Forum bug

Quote:
Originally Posted by tj_extreme View Post
Yeah, Chrome and I are both tweaking about it, ATM. Took me 3 tries to log on. Also, the sidebar doesn't seem to be working in Waterfox. PP, you having issues?
Since I was able to log on I haven't had any issues except the pic resize.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2012, 05:10 PM   #25 (permalink)
Lady Techie
 
Yami's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: UK
Posts: 7,776
Default Re: Forum bug

Quote:
Originally Posted by tj_extreme View Post
I'm tweaking because Chrome is tweaking on TF.
Is there some meaning of tweaking there that I'm missing?
__________________
Desktop i5-4440 - ASRock Z77 Extreme4 - EVGA GTX970 - 4x4GB 1600MHz - Samsung 850 EVO 250GB - Be Silent Base 800 - 3TB+1TB+1TB+640GB
Laptop i7-3740QM @ 2.7GHz, 2x4GB 1600Mhz, GT640M, OCZ Agility 3 120GB
Smartphone Galaxy S7 Edge

LinkedIn Kiera Mitchell
Yami is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2012, 05:11 PM   #26 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,324
Default Re: Forum bug

I think he means it's just derpin out.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2012, 05:35 PM   #27 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: Forum bug

You and your derping.
__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2012, 06:31 PM   #28 (permalink)
 
patonb's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: In Gov't Regulated Cubical
Posts: 9,745
Default Re: Forum bug

Despite the huge black box being gone, the new little box still covers 95% of the login box.
__________________
Foldie = i5 6600kMSI Z170A M5 EVGA 970 SC Corsair H100 Corsair hx520 2x8gb GSkill Corsair 650D
Woohoo = L5639 @3.1Ghz EVGA SR-2 gtx 260-216 Hyper 212+ Corsair 1050hx 6x2gb Corsair XMS3 Blackhawk Ulra
Alienware 18 - SLI 770M 4700mq 16Gig

patonb is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2012, 07:01 PM   #29 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: Forum bug

I notice nothing in Firefox 11.0. What browser are you using?
__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2012, 07:21 PM   #30 (permalink)
 
patonb's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: In Gov't Regulated Cubical
Posts: 9,745
Default Re: Forum bug

IE9, Chrome, FF10/11.

You need to be logged out to see this, so if you're logged it's no help.
__________________

__________________
Foldie = i5 6600kMSI Z170A M5 EVGA 970 SC Corsair H100 Corsair hx520 2x8gb GSkill Corsair 650D
Woohoo = L5639 @3.1Ghz EVGA SR-2 gtx 260-216 Hyper 212+ Corsair 1050hx 6x2gb Corsair XMS3 Blackhawk Ulra
Alienware 18 - SLI 770M 4700mq 16Gig

patonb is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
online booking forum and enquire forum jay_bo Programming 4 07-25-2007 05:08 PM
A Distributions Forum inside the Linux forum? jakec Forum Admin, Announcements & Feedback 1 01-25-2006 09:16 PM
forum bug using tech theme bryguy2323 Off Topic Discussion 2 08-13-2003 03:02 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.