formatting loss - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-06-2012, 12:15 AM   #1 (permalink)
I don't overclock
 
Fat.Clown's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: offline
Posts: 3,326
Default formatting loss

recently when I make a forum post after previewing the message, and then submit the reply. paragraph breaks and all spaces seems to disappear. this problem also occurs in private messages.

using chrome browser and Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing setting.


for example my above post would appear as follows;

recentlywhenImakeaforumpostafterpreviewingthemessa ge,andthensubmitthereply.paragraphbreaksandallspac esseemstodisappear.thisproblemalsooccursinprivatem essages.usingchromebrowserandEnhancedInterface-fullWYSIWYGeditingsetting.
__________________

Fat.Clown is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2012, 01:48 AM   #2 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: formatting loss

From what I gather, it has something to do with the WYSIWYG Editor. I used to have that issue as well, but I have since switched to the Standard Editor and have not had that problem since. I think it is an issue with the editor and Chrome.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2012, 11:04 PM   #3 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: formatting loss

I use Quick Reply and BBCodeXtra for BBCode formatting so I have not ran into that issue.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2012, 08:48 AM   #4 (permalink)
I don't overclock
 
Fat.Clown's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: offline
Posts: 3,326
Default Re: formatting loss

thanks, will try Standard Editor - Extra formatting controls.
Fat.Clown is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2012, 06:40 AM   #5 (permalink)
The Ghost
 
luke127's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Australia
Posts: 838
Default Re: formatting loss

I use Chrome and I use the full editor and I haven't had an issue
__________________
Yeah, I'm the boss 😂😂 FIGJAM 😂😂
luke127 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Formatting vs Low Level Formatting (Zero Fill) pr0xy122 Monitors, Printers and Peripherals 1 12-11-2009 08:51 AM
Im at a loss.. Ste Microsoft Windows and Software 10 03-18-2009 10:36 PM
At a loss... Difolo Computer Networking and Internet Hardware 1 03-31-2007 09:04 AM
at a loss xboxh4ck3r Apple and Mac 21 06-16-2006 12:25 AM
Loss of Sound wannabe_hacker Hardware Repairs and Troubleshooting 2 04-19-2006 12:24 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.