Folding @ Home - Page 28 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-02-2007, 02:20 AM   #271 (permalink)
Wizard Techie
 
Ethereal_Dragon's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: USA
Posts: 3,755
Send a message via AIM to Ethereal_Dragon Send a message via Yahoo to Ethereal_Dragon
Default Re: Folding @ Home

Hrm.... could be that you have verbose output enabled...?

The (2) (3) (4) and so on after the steps are the %'s
__________________

__________________
Gaming Laptop: - ASUS K501LX-EB71 - Stock (Wife's) - Gateway P-6860FX - Stock (Mine)
General Laptop: - Sony Vaio SVE141D1L - Stock (Mine)
Gaming Rig: BACK ONLINE!! ASUS Z87-PRO (V EDITION), Intel Core i5-4590 Haswell (Stock Cooling), HyperX FURY 8GB DDR3 1866,
XFX Radeon HD 4870, SILVERSTONE DA700, Samsung 840 500Gig SSD MZ-7TD500BW, 3x WD20EARS 2 TB Green,
ASUS DRW-2014L1T (DVD), LG WH14NS40 (Blu Ray), Dell 2709W, Sony SDM-HS95P, Windows 10 Pro
The NAS Box: OFFLINE D-Link DNS-323, 0.1RC3 Alt-F firmware, 2x 7200.14 ST3000DM001 3TB EXT4 - NO RAID - 6 TB
Home Server: BUILD LOG!! - Supermicro SC826TQ-R800LPB chassis, X8DTN+, Dual Xeon E5620 (Stock),
4x Nanya NT4GC72B4NA1NL-CG (24GB Reg ECC DDR3), 12x MICRON MT36JSZF51272PZ-1G4G1FG (48GB Reg ECC DDR3), (72GB total memory)
2x OCZ Agility (60GB) (OS & Backup), 6x WD40EFRX (4TB) in RaidZ2 (14.3 TB usable), 2x Q Series HDTS225XZSTA (256GB) ZIL & L2ARC mirrored

Ethereal_Dragon is offline  
Old 05-03-2007, 07:39 AM   #272 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: Folding @ Home

Right now I have the console client reporting in half of my 2gb of ram, for each of the two consoles I run. Will I get, bigger WUs, if I set them to report the whole 2 gigs?
__________________

__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 05-03-2007, 11:15 AM   #273 (permalink)
Ultra Techie
 
Phantom118's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: USA
Posts: 724
Default Re: Folding @ Home

Mine is set up to report the whole 2 gigs... I still usually get supervillins and others about that size, I haven't had one bigger than 5 million steps yet.
But if you answered yes to this question in the console.. you will get bigger ones...
Allow receipt of work assignments and return of work results greater than 5MB in size (such work units may have large memory demands (no/yes) [no]?

By default, the client gets assigned only WUs that won't need a lot of network bandwidth or ressources.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

http://www.cardomain.com/ride/3282468
Phantom118 is offline  
Old 05-03-2007, 10:08 PM   #274 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: Folding @ Home

argh....after a day of completing one WU, it says it cannot send the completed work to the server, and then starts a new one. So what will happen to the just completed one?

This is from my worklog:
[01:27:32] + Attempting to send results
[01:27:33] - Couldn't send HTTP request to server
[01:27:33] + Could not connect to Work Server (results)
[01:27:33] (171.65.103.162:8080)
[01:27:33] - Error: Could not transmit unit 01 (completed May 4) to work server.
[01:27:33] Keeping unit 01 in queue.


[01:27:33] + Attempting to send results
[01:27:33] - Couldn't send HTTP request to server
[01:27:33] + Could not connect to Work Server (results)
[01:27:33] (171.65.103.162:8080)
[01:27:33] - Error: Could not transmit unit 01 (completed May 4) to work server.


[01:27:33] + Attempting to send results
[01:28:17] - Server does not have record of this unit. Will try again later.
[01:28:17] Could not transmit unit 01 to Collection server; keeping in queue.
[01:28:17] - Preparing to get new work unit...
[01:28:17] + Attempting to get work packet
[01:28:17] - Connecting to assignment server
[01:28:18] - Successful: assigned to (171.65.103.162).
[01:28:18] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[01:28:18] Loaded queue successfully.


[01:29:07] + Attempting to send results
[01:29:56] + Results successfully sent
[01:29:56] Thank you for your contribution to Folding@Home.
[01:29:56] + Starting local stats count at 1
[01:29:56] + Closed connections
[01:29:56]
[01:29:56] + Processing work unit
[01:29:56] Core required: FahCore_78.exe
[01:29:56] Core found.
[01:29:56] Working on Unit 02 [May 4 01:29:56]
[01:29:56] + Working ...
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 05-03-2007, 10:23 PM   #275 (permalink)
Ultra Techie
 
Phantom118's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: USA
Posts: 724
Default Re: Folding @ Home

It will stay in your Queue. It will keep trying to send it.

Both of my consols give me those messages.. funny thing is i got credited for them yet my consel keeps sending them. Oh well, I'll delete them later... typically happens to me after I do a small work unit.

According to your log it was sent thorugh...

[01:29:07] + Attempting to send results
[01:29:56] + Results successfully sent
[01:29:56] Thank you for your contribution to Folding@Home.
[01:29:56] + Starting local stats count at 1

that might be for a different one though. I don't know.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

http://www.cardomain.com/ride/3282468
Phantom118 is offline  
Old 05-03-2007, 10:31 PM   #276 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: Folding @ Home

I just checked the team stats, and it did send successfully. I guess it takes a few attempts. w00t! I just got 1000 points today. And I'll get another 500, possibly Friday. 40k rank...here I come...lol...and I'm not even doing the GPU client.
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 05-03-2007, 11:13 PM   #277 (permalink)
Ultra Techie
 
Phantom118's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: USA
Posts: 724
Default Re: Folding @ Home

I'm just folding on my C2D.. that I have yet to OC..lol.. GPU would be nice.. I'll see about that when the ATI cards come out.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

http://www.cardomain.com/ride/3282468
Phantom118 is offline  
Old 05-04-2007, 10:36 PM   #278 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: Folding @ Home

Now I get this error with the GPU client:

How can I fix this? I already tried, re-downloading, and reinstalling.
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 05-04-2007, 11:00 PM   #279 (permalink)
Ultra Techie
 
Phantom118's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: USA
Posts: 724
Default Re: Folding @ Home

I assume by saying you tried reinstalling you must be talking about the GUI Version...

Thats a Direct X error.. download and install the latest version.
Microsoft DirectX: Home Page
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

http://www.cardomain.com/ride/3282468
Phantom118 is offline  
Old 05-04-2007, 11:15 PM   #280 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: Folding @ Home

OK, I downloaded and installed the latest version, and now it doesn't show that error message, but it says working.....and the steps just keep going up. It's not doing any work.
__________________

__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.