Folding @ Home - Page 10 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-25-2006, 11:53 AM   #91 (permalink)
bum
Super Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 286
Default

the graphical version seems to cut out some games. Is there a way to set it so that it only runs when you choose to run it. (like so it doesn't start on start up and I forget). Basically, I can't play jtf even if its in the background and not doing anything at all. I have to kill the process to play my game.
__________________

__________________
Opteron 175 + Scythe Infinity
Asus A8N32-SLI
2 gigs corsair XMS DDR 400
XFX geforce 6800 XT
X-navigator case
30G Maxtor + 250G Maxtor

"Let's face it, we're not changing the world. We're building a product that helps people buy more crap - and watch porn." -- Seagate CEO Bill Watkins
bum is offline  
Old 09-25-2006, 12:19 PM   #92 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,134
Default

just get rid of it from your startup folder
__________________

joshd is offline  
Old 10-06-2006, 07:18 AM   #93 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default

Hey guys, I just joined in on TF yesterday, and hope to get alot of WUs done. I have a few questions though:

Is it alright to have it running while I'm running only firefox to browse?
When I close it, do I just close it or do I have to save the work?
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 10-06-2006, 10:38 AM   #94 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default

I only close/quit Folding when I game. Otherwise, you really don't notice it because it sets itself at lowest priority.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 10-08-2006, 02:22 AM   #95 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 100
Send a message via AIM to theprofessor17
Default

I see they now have a client for your GPU. Does anyone know how to run this along side F@H for your cpu. Or should you only let one client run at once?

-Thanks

(almost top 10!)
theprofessor17 is offline  
Old 10-09-2006, 08:16 PM   #96 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default

What determines how many points you get after you finish a WU?
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 10-09-2006, 09:55 PM   #97 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2006
Location: Massachusetts
Posts: 1,151
Send a message via AIM to Deathawk Send a message via Yahoo to Deathawk
Default

So that's what all that ranking stuff in your sig's were about.. I thought it was like BF2... lol..

I would do it, but I can't really spare any performance on this computer.
__________________
Deathawk is offline  
Old 10-10-2006, 12:44 AM   #98 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default

Quote:
I would do it, but I can't really spare any performance on this computer.
You on your rig 24/7? Just run Folding when you ain't using it.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 10-10-2006, 05:16 PM   #99 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default

I see that when folding it always says 100% CPU usage. Wouldn't that decrease the life of the cpu if it 100% for long periods of time? And also what determines how many points you get when you finish a WU?

EDIT: Another question....can I run folding@home on two computer at once?
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 10-10-2006, 07:43 PM   #100 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default

Quote:
Wouldn't that decrease the life of the cpu if it 100% for long periods of time?
Not really.

Quote:
And also what determines how many points you get when you finish a WU?
I use a desktop widget from Yahoo's Widget Engine that shows the progress of my current WU. It also shows how many points the WU is worth. Most of them seem to run at 153 points.

Quote:
can I run folding@home on two computer at once?
You sure can. Just make sure to use the same team number and user. I run Folding on my current rig, and part-time on my wife's (my old rig).
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.