Error message after clicking "New Posts" - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-28-2008, 08:16 AM   #1 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Error message after clicking "New Posts"

When I click on New Posts, if gives me this:

"Sorry - no matches. Please try some different terms."

Is anyone else having that problem?
__________________

__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 02-28-2008, 08:04 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Dave's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: "Almost Heaven" USA
Posts: 4,866
Send a message via AIM to Dave Send a message via Yahoo to Dave
Default Re: Error message after clicking "New Posts"

I get the new posts when I click it. Anyone else?

Dave
__________________

Dave is offline  
Old 02-28-2008, 08:06 PM   #3 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default Re: Error message after clicking "New Posts"

Although it sometimes happens to me, All I do to correct it, is refresh main page and click it again.
Ste is offline  
Old 02-28-2008, 08:23 PM   #4 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: Error message after clicking "New Posts"

I refreshed it before, and still didn't work. But for some odd reason, it starts working now.
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 02-28-2008, 09:30 PM   #5 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,304
Default Re: Error message after clicking "New Posts"

You're just weird...
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is online now  
Old 02-29-2008, 12:22 PM   #6 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: Error message after clicking "New Posts"

haha, you could say that.


Now it seems to work whenever it wants to, and it's really annoying. I depend on this link. I've tried reinstalling FF, but still doesn't do the trick.
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 03-01-2008, 01:44 PM   #7 (permalink)
Wizard Techie
 
Dave's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: "Almost Heaven" USA
Posts: 4,866
Send a message via AIM to Dave Send a message via Yahoo to Dave
Default Re: Error message after clicking "New Posts"

I have a special box in the ACP called "irritate mod" and I have it enabled for your account. :freak:

Dave
Dave is offline  
Old 03-25-2008, 11:33 PM   #8 (permalink)
Monster Techie
 
willsko87's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Melbourne, Australia
Posts: 1,240
Default Re: Error message after clicking "New Posts"

For some reason when I click on the Today's Posts button in the Quick Links drop down it does nothing.
__________________
http://www.aflonline.com.au



willsko87 is offline  
Old 03-26-2008, 12:04 AM   #9 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default Re: Error message after clicking "New Posts"

Some menus are disabled or still broken.
Ste is offline  
Old 03-26-2008, 12:12 AM   #10 (permalink)
Monster Techie
 
willsko87's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Melbourne, Australia
Posts: 1,240
Default Re: Error message after clicking "New Posts"

Oh ok, I think I might just bookmark the Today's Post link then.
http://www.techist.com/forums/search.php?do=getdaily
__________________

__________________
http://www.aflonline.com.au



willsko87 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
stange clicking, cant turn machine on or off sabinep Hardware Repairs and Troubleshooting 6 12-06-2007 01:34 AM
Clicking sound from computer (only from a cold boot) advancedgeek Hardware Repairs and Troubleshooting 9 09-06-2007 11:12 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.