Edit button - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-30-2011, 12:37 PM   #1 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Edit button

I find this odd. If I ever need to edit my post, to add stuff, correct spelling, I sometimes get the quick edit, that shows on the same page, in your post. Other times, it goes to the advanced editing page. Is there a reason sometimes it does one or the other?

Not an emergency, just a nuisance. I understand you may be busy atm. Put it on your to-do list, please? :P
__________________

__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2011, 01:05 PM   #2 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: Edit button

I have always just got the quick edit but I have that option selected in my profile.
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is online now   Reply With Quote
Old 12-30-2011, 01:20 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: Edit button

Yeah, so do I. But out of the blue, I just hit the edit button, and brought to a new page. This often happens after a few seconds (10-20) after I post.

Edit: Think you scared it, Trotter.
__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Print Edit, Edit Pages Before Printing In Firefox Osiris Tips, Tricks & Tutorials 1 09-13-2010 10:11 AM
Windows 7 Start Button Changer: Customize Windows 7 Start Button Easily and Quickly Osiris Tips, Tricks & Tutorials 0 02-13-2010 01:05 PM
Press sleep button and switch on/off button to be able to see login screen zillah Microsoft Windows and Software 0 07-10-2008 06:21 PM
NONE (SORRY) *edit* dishman Sony Playstation 0 12-03-2006 12:07 AM
Edit chalk Forum Admin, Announcements & Feedback 2 08-12-2003 06:26 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.