Easy Sig Question - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-08-2010, 08:19 PM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: Easy Sig Question

Thanks, Trotter. I thought F@H members had the extra privilege of showing their Folding stats. Without a picture added.

Luke, you have been officially Mak'd!
__________________

__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2010, 08:52 PM   #12 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: Easy Sig Question

The F@H box does not count toward the total size of any images in your signature.
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2010, 08:57 PM   #13 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: Easy Sig Question

Ah, alrighty then.

(1400th post)
__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2010, 09:24 PM   #14 (permalink)
Lord Techie
 
Luke's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Fonthill, Ontario, Canada
Posts: 5,601
Send a message via AIM to Luke Send a message via MSN to Luke
Default Re: Easy Sig Question

Quote:
No i will not calm down. No reason why you should be able to violate the rules when we are enforcing them for others. How is that fair for the other members on the site?

Yes there are more important things. But if you are going to draw attention to your violation of the rules, we are going to fix that problem. I dont see how it is wrong of me to ask you to comply with the rules of the site.
It's the way you asked it mate. You are hostile. How hard would it have been for you to say :

"yes luke, i think that is not size one. Would you mind changing it for it is in compliance with the rules? It would be much appreciated"

The only reason i did not change it when i first posted was because a) i was not sure if it was size one or two, and b) i was fairly busy, and had no desire to trouble myself with trivial things. Having authority does not mean you rain and smash everything in your path, and i say that with the utmost respect.
__________________
3770K @ 4.7 Ghz H100 Water Cooled | GTX 970 MSI Gold Edition SLI
32GB G.Skill RipJaws (Rendering/ Virtualization) | Corsair 650D | CORSAIR RM1000W w/ White Cable KIt
Samsung 850 Pro 256 GB SSD Boot | OCZ Vertex 3 240GB SSD Secondary | WD Black 1 TB | WD Green 3 TB
Server: Core i7 920 | 8GB RAM | Intel 240gb 730 SSD Boot | 3 x 2TB WD RED | Fractal R4
Luke is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2010, 09:42 PM   #15 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: Easy Sig Question

OK, turn of events. I actually want to take some stuff off now. So it will be less than the 5 rows of text.

Being what I think I understood from Trotter, can I put in a max of font size 2? There will be no picture other than my F@H stats.

Just want to make sure here before I make a mistake.
__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2010, 09:49 PM   #16 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: Easy Sig Question

Size 2 font is just fine for less than 5 lines of text.
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2010, 11:23 PM   #17 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: Easy Sig Question

Alright b1gapl, I had this at 2 for awhile now, and nobody warned me about it.
__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2010, 12:43 AM   #18 (permalink)
Lord Techie
 
Luke's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Fonthill, Ontario, Canada
Posts: 5,601
Send a message via AIM to Luke Send a message via MSN to Luke
Default Re: Easy Sig Question

^you should get a grphic signature , although, you would never be able to put all that info on it, maybe one of the rigs.
__________________
3770K @ 4.7 Ghz H100 Water Cooled | GTX 970 MSI Gold Edition SLI
32GB G.Skill RipJaws (Rendering/ Virtualization) | Corsair 650D | CORSAIR RM1000W w/ White Cable KIt
Samsung 850 Pro 256 GB SSD Boot | OCZ Vertex 3 240GB SSD Secondary | WD Black 1 TB | WD Green 3 TB
Server: Core i7 920 | 8GB RAM | Intel 240gb 730 SSD Boot | 3 x 2TB WD RED | Fractal R4
Luke is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2010, 08:48 AM   #19 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: Easy Sig Question

I have a friend who is a self-taught Photoshop guru. I'm sure he can help.
__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2010, 06:47 PM   #20 (permalink)
Master Techie
 
Sean W.'s Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Claremont CA.
Posts: 2,095
Default Re: Easy Sig Question

sooo uhhh, i just did my 40th post, and now i went to my control panel and i dont see where i can add a signature...?
__________________

Sean W. is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
quick and easy ram question tastegw Hardware Repairs and Troubleshooting 0 12-28-2008 01:10 PM
32-bit WinXP question, regarding RAM White_Wolf Microsoft Windows and Software 1 12-21-2008 03:19 PM
Easy Question About New Computer Slave2Society7 New Systems | Building and Buying 11 09-23-2007 01:19 PM
Power Supply Question + Overclocking Question Grievearz New Systems | Building and Buying 21 09-12-2007 12:59 AM
Probably a easy question. KCRMYZ Computer Audio and Multimedia 1 08-10-2007 08:44 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.