Career centre??? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-07-2009, 03:32 PM   #1 (permalink)
Patron
 
saltynay's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: West Coast, Singapore
Posts: 5,149
Default Career centre???

Whats this amazing new function actually do? Also why has it been stealthed in?
__________________

__________________
saltynay is offline  
Old 05-07-2009, 03:33 PM   #2 (permalink)
Lady Techie
 
Yami's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: UK
Posts: 7,772
Default Re: Career centre???

I had noticed it, I think it's just an ad.
__________________

__________________
Desktop i5-4440 - ASRock Z77 Extreme4 - EVGA GTX970 - 4x4GB 1600MHz - Samsung 850 EVO 250GB - Be Silent Base 800 - 3TB+1TB+1TB+640GB
Laptop i7-3740QM @ 2.7GHz, 2x4GB 1600Mhz, GT640M, OCZ Agility 3 120GB
Smartphone Galaxy S7 Edge

LinkedIn Kiera Mitchell
Yami is offline  
Old 05-07-2009, 03:39 PM   #3 (permalink)
 
patonb's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: In Gov't Regulated Cubical
Posts: 9,745
Default Re: Career centre???

Quote:
Originally Posted by Yamikotai View Post
I had noticed it, I think it's just an ad.
Me too.

I was like, we got live computer help desk....... Cool
__________________
Foldie = i5 6600kMSI Z170A M5 EVGA 970 SC Corsair H100 Corsair hx520 2x8gb GSkill Corsair 650D
Woohoo = L5639 @3.1Ghz EVGA SR-2 gtx 260-216 Hyper 212+ Corsair 1050hx 6x2gb Corsair XMS3 Blackhawk Ulra
Alienware 18 - SLI 770M 4700mq 16Gig

patonb is offline  
Old 05-07-2009, 04:38 PM   #4 (permalink)
-Deactivated-
 
Oreo's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: England
Posts: 5,723
Send a message via MSN to Oreo
Default Re: Career centre???

Looks good. But yeh, where'd this pop up from ?

I think you should have the option to be able to see it or not on the website. People that don't want to see it won't want to use it, so i can't see a loss of business from it.
__________________
-Deactivated-
Oreo is offline  
Old 05-07-2009, 05:24 PM   #5 (permalink)

Triforcer
 
Baez's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Toronto, Canada
Posts: 6,987
Default Re: Career centre???

It's visible for everyone and it is not an advertisement. It is a functional career centre and the help desk is 100% working as well. Feel free to check them out. As for the graphics I'm working on that. Those are temporary .
__________________


Baez is offline  
Old 05-07-2009, 07:28 PM   #6 (permalink)
-Deactivated-
 
Oreo's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: England
Posts: 5,723
Send a message via MSN to Oreo
Default Re: Career centre???

Quote:
Originally Posted by Baez View Post
It's visible for everyone and it is not an advertisement. It is a functional career centre and the help desk is 100% working as well. Feel free to check them out. As for the graphics I'm working on that. Those are temporary .
Okay.
Seems TF are useing TeamViewer.. interesting, i swear i mentioned this like a year ago and it was shot down in about half a second

Seems pretty good though, but just Dave and Trotter handling the support ? I can imagine they'll get totally encumbered with calls.

Whats the money used for ? To help trotter out, or to support TF ?
__________________
-Deactivated-
Oreo is offline  
Old 05-07-2009, 07:54 PM   #7 (permalink)
Grandfather of Techist

¯\_(ツ)_/¯
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,302
Default Re: Career centre???

The Career Center used to on the old format forums way back when. It and the Tech-Forums2 vaporware image sat side by side at the top right of the page. Larry has just brought it back.

The Live Help Desk is just me for now. That will change once it gets to going. While it is not just to help me out, I will earn some from what work I do through it. It is in its early stages right now, but we plan on adding more services as we go along. It is an outgrowh that was extremely natural for Tech-Forums in that some people would rather pay someone to do the stuff for them.

TeamViewer was not the first choice, but the other turned out to be a joke. Let's just say they were trying to sell an unfinished product (getting beta testers who paid them to use it... or not use it as it did not work).
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 05-07-2009, 08:26 PM   #8 (permalink)
Imperial Space Womble
 
Harper's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Australia
Posts: 6,903
Default Re: Career centre???

I was wondering about the live helpdesk.
__________________

"I FEEL SO GOOD I FEEL SO NUMB, YEAH!!!" -- Rob Zombie
Main Rig - AMD FX-8350x8 4.0Ghz CPU, 4x 8Gb (32Gb) DDR3 Ram, Gigabyte GA-970A-D3, GeForce GT 970 4Gb, 1x 256Gb SSD\8Tb (3+2+2+1) SATA HDD, DVDRW, SB X-Fi, Win 10 (64-bit)
Asus N61JV-JX231V - Intel Core i5 3437u (1.9 - 2.4 GHz), 12GB, 640GB, 16" Display, nVidia 325M 1Gb, DVD-RW, Win 10 (64-bit)
Mobile Phone : Samsung Galaxy 5 Note SM-N920IConsole : Play Station 4
Harper is offline  
Old 05-08-2009, 07:48 PM   #9 (permalink)
-Deactivated-
 
Oreo's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: England
Posts: 5,723
Send a message via MSN to Oreo
Default Re: Career centre???

Well, my PC's been running slow lately, and i cant be fussed to sort it out - I have over 1TB of folders to sort out. that's tedious. And i have no anti virus/firewall setup either. So i may be paying up sometime in the near future for someone less lazy than me to sort my PC out

Now all you need is a commision system, where for every successful referal active TF members refer, we get $2.5
__________________

__________________
-Deactivated-
Oreo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Google blames Gmail outage on data centre collapse Osiris Internet Software and Browsers 0 02-25-2009 09:47 AM
Career Paths Lexluethar Off Topic Discussion 5 12-19-2008 11:06 AM
Career Paper Help Mike9182 Technology Careers and Education 3 09-12-2008 02:09 AM
Home Network/Media Centre Kennoe55 Computer Networking and Internet Hardware 0 04-29-2008 01:43 AM
Can’t use my new media centre PC montyburns737 Hardware Repairs and Troubleshooting 3 07-30-2007 02:18 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.