Avatar issue's - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-05-2008, 01:13 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
mr_wizard's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 114
Default Avatar issue's



I think the screenshot says it all.
__________________

mr_wizard is offline  
Old 08-05-2008, 02:04 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Avatar issue's

We have a whole list on this.

http://www.techist.com/forums/f5/cur...ersion-179629/

We are currently working on fixing them
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 08-05-2008, 05:32 AM   #3 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: Avatar issue's

From what we have seen, You have to upload a GIF for an avatar right now. URLs won't work, and neither will another file type.

Hopefully we'll have the straightened out shortly.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 08-05-2008, 07:12 AM   #4 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Avatar issue's

Not to mention there is already 2 other threads that have this same exact issue stated with the same exact result answered in it.

dont know where to ask
Aararrraagggrh

Cheers,
Mak
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 08-07-2008, 05:10 AM   #5 (permalink)
True Techie
 
mr_wizard's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 114
Default Re: Avatar issue's

Ah yes. Sorry, I don't typically browse through the threads listed under site feedback and suggestions. I did look over the first page though, but "dont know where to ask" and "arrrghhh" are pretty vague subjects.

Trotter, I tried the gif thing too to no avail. I'll just hold off until the problem is fixed. Thanks.
mr_wizard is offline  
Old 08-07-2008, 05:32 AM   #6 (permalink)
Lord Techie
 
Luke's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Fonthill, Ontario, Canada
Posts: 5,601
Send a message via AIM to Luke Send a message via MSN to Luke
Default Re: Avatar issue's

^search feature
__________________
3770K @ 4.7 Ghz H100 Water Cooled | GTX 970 MSI Gold Edition SLI
32GB G.Skill RipJaws (Rendering/ Virtualization) | Corsair 650D | CORSAIR RM1000W w/ White Cable KIt
Samsung 850 Pro 256 GB SSD Boot | OCZ Vertex 3 240GB SSD Secondary | WD Black 1 TB | WD Green 3 TB
Server: Core i7 920 | 8GB RAM | Intel 240gb 730 SSD Boot | 3 x 2TB WD RED | Fractal R4
Luke is offline  
Old 08-07-2008, 05:52 AM   #7 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: Avatar issue's

Send it to me and I'll see if I can get it work.
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PS3 2.42 Firmware Issues? Osiris Sony Playstation 4 08-04-2008 03:15 PM
Issues issues issues. Vista-64bit. 9600GT's in SLI. 4GB Vista problems. Oy Vey. TheOtis Hardware Repairs and Troubleshooting 2 03-24-2008 12:59 PM
Memory issues Eternal46845 Hardware Repairs and Troubleshooting 1 02-12-2008 08:37 AM
On the lookout for the perfect Avatar Virtual Assistant creating Software onauc Web Graphics and Design 1 11-20-2007 07:48 AM
Gigafast Router - Connectivity Issues When Running Torrents - Advanced Problem throthedice Computer Networking and Internet Hardware 1 09-27-2007 10:12 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.