am i the only one with issues now? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-24-2009, 09:10 PM   #1 (permalink)
Inspired by Art
 
tastegw's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: PA
Posts: 1,400
Default am i the only one with issues now?

ever since the new style the other day, my load times for this site are just getting worse and worse. and its for this site only, everywhere else works fast, like instant fast like it should.

i had to open 4 tabs and have them all go to techist.com, just so one would even load within 2 minutes.

if anyone has any idea why this is happening only with this site, please email me, it is now too frustrating to even click any posts.

it took me 10 minutes just to get here, "new thread"

here is my internet speed



this should be fast enough to open any site just about in a matter of 1 sec or less.
not 2 minutes.

i mean, even the smileys to the right cant even load up correctly for me here.
__________________

__________________
tastegw is offline  
Old 02-24-2009, 09:34 PM   #2 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,304
Default Re: am i the only one with issues now?

That bites, mate. I have no issues with it myself, though. Is it with all browsers, or just one? If you can, check with someone else in your immediate vicinity using the same ISP and see if it is just at your computer.
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 02-24-2009, 10:30 PM   #3 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: am i the only one with issues now?

HAve you tried clearing all your cookies, private data and all that? Have you tried every browser and not just Firefox?
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 02-24-2009, 11:00 PM   #4 (permalink)
Inspired by Art
 
tastegw's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: PA
Posts: 1,400
Default Re: am i the only one with issues now?

i tried at my work place 20 miles away on a really old computer that doesnt get updated.

it ran better. but still a lil slow.

it working almost good right now for me, but still not up to speed like it should be.

ill check cookies and get rid of them in a bit. in a auction draft right now.


edit: well for the time being its running the way it should. ill keep you updated.
10pm pac time
__________________
tastegw is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PS3 2.42 Firmware Issues? Osiris Sony Playstation 4 08-04-2008 03:15 PM
Issues issues issues. Vista-64bit. 9600GT's in SLI. 4GB Vista problems. Oy Vey. TheOtis Hardware Repairs and Troubleshooting 2 03-24-2008 12:59 PM
Memory issues Eternal46845 Hardware Repairs and Troubleshooting 1 02-12-2008 08:37 AM
HDD Issues? RadRacer Hardware Repairs and Troubleshooting 8 01-13-2008 07:17 PM
Gigafast Router - Connectivity Issues When Running Torrents - Advanced Problem throthedice Computer Networking and Internet Hardware 1 09-27-2007 10:12 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.