Advertisments - Page 5 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-21-2008, 10:58 PM   #41 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 172
Default Re: Advertisments

it's cool, i seduce virus'.

i have 5 points on my records :x

i'll try this out and see if it works, thanks.
__________________

Squirtis is offline  
Old 08-21-2008, 11:42 PM   #42 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 172
Default Re: Advertisments

no dice.
__________________

Squirtis is offline  
Old 08-21-2008, 11:45 PM   #43 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Advertisments

Then i would think it would have to be something with your Firefox. Maybe something with your cookie settings is not right.

What extensions do you have on Firefox? Maybe one of them is messing with it. You say IE doesnt store it as well?

Cheers,
Mak
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 08-22-2008, 12:30 AM   #44 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 172
Default Re: Advertisments

what do you mean by extensions? i don't have any addons, if that's what you mean. IE stores it just fine.
Squirtis is offline  
Old 08-22-2008, 12:48 AM   #45 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Advertisments

Hello,

Then it has to be something with your firefox install. I would recommend uninstalling it with Revo Uninstaller and then reinstalling it. See if that helps any.

Cheers,
Mak
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 08-22-2008, 01:08 AM   #46 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 172
Default Re: Advertisments

Quote:
Originally Posted by Mak213 View Post
Hello,

Then it has to be something with your firefox install. I would recommend uninstalling it with Revo Uninstaller and then reinstalling it. See if that helps any.

Cheers,
Mak
didn't work, w/e. it's too much hassle, thanks anyway.
__________________

Squirtis is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.