Advertisments - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > Forum Admin, Announcements & Feedback
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-20-2008, 09:36 PM   #31 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Advertisments

Hello,

Maybe clean our your personal data. Then try again. It could be something you have stored in your personal data that is stopping it.

Warning though that this will get rid of all your saved passwords.

Cheers,
Mak
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 08-20-2008, 10:20 PM   #32 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 172
Default Re: Advertisments

yea i did that too, just now again, to be sure. went to Tools, Clear Private Data. Selected everything and cleared it all out. Relogged in the site, put a new favorites link in while logged in. close the browser, reopen it, click the fav link and it's the same thing. have to relogin. frustrating. im in vista, is there any special vista options i have to change, but my work machine is vista too, so i dunno.
__________________

Squirtis is offline  
Old 08-20-2008, 10:33 PM   #33 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Advertisments

Hello,

There is no special things to do in Vista. Just seems like it is not saving your info. Did you get that prompt from Firefox to save the password?

Cheers,
Mak
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 08-21-2008, 12:58 AM   #34 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 172
Default Re: Advertisments

Quote:
Originally Posted by Mak213 View Post
Hello,

There is no special things to do in Vista. Just seems like it is not saving your info. Did you get that prompt from Firefox to save the password?

Cheers,
Mak
yep : / and when i go to go login it has my password there n stuff, and i select remember me everytime, on the website.

i don't know why it does that.

Could it be Norton? somehow?
Squirtis is offline  
Old 08-21-2008, 07:41 AM   #35 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Advertisments

IT could be Norton. Just check in our Virus section. No one likes it. Tis the worst.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 08-21-2008, 12:23 PM   #36 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 172
Default Re: Advertisments

Quote:
Originally Posted by Mak213 View Post
IT could be Norton. Just check in our Virus section. No one likes it. Tis the worst.
Yea I know i've heard from various sources, and to be honest, i haven't really had any problems with them until this. I guess i'll wait for my subscriptions to end and get a different kind.

Shouldn't there be a way to fix it with norton, though?
Squirtis is offline  
Old 08-21-2008, 12:55 PM   #37 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Advertisments

Possibly. I havent touched Norton in about 10 years. So i have no idea what the interface looks like now or how to even begin trying to fix it with Norton. Sorry.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 08-21-2008, 02:03 PM   #38 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 172
Default Re: Advertisments

no worries, i'll poke around with it when i get home from work and see if i can find something. Thanks for the help anyways.
Squirtis is offline  
Old 08-21-2008, 09:42 PM   #39 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 172
Default

so i turned every option off in norton to see if it fixed it, but it did nothing Manually logging in to all the forums i go to stinks. But i'm guessing it has to be norton. I don't know what else could be causing it. Could the Internet Options in IE, be effecting the way firefox runs?

ok, so i'm guessing it can't be norton. i ended process on all symantec running apps in the task manager and tried it again, but ti's still not auto loggin me in.
Squirtis is offline  
Old 08-21-2008, 09:56 PM   #40 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Advertisments

Hello,

IE doesnt affect Firefox when logging in or anything like that. Also Killing Norton processes does not kill it completely. There are still Norton Services running which are not listed under the Task Manager Process list.

If you wish to test if it is Norton do this:

Start>Run>msconfig

Under startup turn off all things related to Norton. Then go under the services tab and do the same. Then restart. Try logging in and see if it saves it.

Be warned this will leave you open to viruses and other things cause you will not have a active scanner present.

Cheers,
Mak
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.