Sig help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Internet > Web Graphics and Design
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-01-2009, 01:18 AM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Pinscher's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: USA
Posts: 1,541
Default Sig help

I really didn't know where to post this but I created a new sig and I uploaded it to TF but its not showing in my sig. The image is 600x150 29.2kb

please help
__________________

__________________
Pinscher is offline  
Old 03-01-2009, 06:21 AM   #2 (permalink)
Tim
Sir Timothy
 
Tim's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Chichester, England
Posts: 534
Default Re: Sig help

Strange, i tried and it worked for me...

Try uploading to photobucket, then copy the link across with img tags
__________________

__________________
Tim is offline  
Old 03-01-2009, 03:40 PM   #3 (permalink)

Triforcer
 
Baez's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Toronto, Canada
Posts: 6,987
Default Re: Sig help

Yep you just need to link it to a site. No need to upload it as it cuts the quality of the picture as well.
__________________


Baez is offline  
Old 03-01-2009, 03:44 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Pinscher's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: USA
Posts: 1,541
Default Re: Sig help

I tried linking it to photobucket and evertime it told me it was too big so I just pasted the image code in.

BTW I love the two scoops of WTF in Kellogg's STFU ahahahahahaha
__________________
Pinscher is offline  
Old 03-01-2009, 03:52 PM   #5 (permalink)
Lord Techie
 
Luke's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Fonthill, Ontario, Canada
Posts: 5,601
Send a message via AIM to Luke Send a message via MSN to Luke
Default Re: Sig help

upload it as a GIF image file... and try using imageshack instead...
__________________
3770K @ 4.7 Ghz H100 Water Cooled | GTX 970 MSI Gold Edition SLI
32GB G.Skill RipJaws (Rendering/ Virtualization) | Corsair 650D | CORSAIR RM1000W w/ White Cable KIt
Samsung 850 Pro 256 GB SSD Boot | OCZ Vertex 3 240GB SSD Secondary | WD Black 1 TB | WD Green 3 TB
Server: Core i7 920 | 8GB RAM | Intel 240gb 730 SSD Boot | 3 x 2TB WD RED | Fractal R4
Luke is offline  
Old 03-02-2009, 12:03 AM   #6 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Sig help

Give me the link or give it to Trotter. Your user group might be messed up and he might have to fix it so that you can have that size sig.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
best antenna for long distance sig reception FISHERPERSON Computer Networking and Internet Hardware 0 11-09-2008 11:03 PM
Cant find the sig creator chunkylover510 New Member Introductions 5 07-20-2008 12:57 AM
Uploading sig to techforums problem! braz Hardware Repairs and Troubleshooting 2 02-07-2008 07:12 PM
Rate this sig i made for Prophet.. and more randomness! NosBoost300 Off Topic Discussion 10 12-14-2007 12:27 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.