CSS Doesn't seem to load in Chrome app? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Internet > Web Graphics and Design
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-13-2014, 02:27 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
CommanderLiamTHX's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: required
Posts: 133
Default CSS Doesn't seem to load in Chrome app?

I'm making a Chrome app to fill the void for MSPaint, and I have a folder with the files the app needs to run. Here's what I have:
  • background.js
  • window.html
  • manifest.json
  • effects.css
I need CSS in the app, so I put the file there (as you can see) but when I open the app as an unpacked extension, nothing in the CSS file happens. Is there something else I need to do to get it to register in the app?

P.S. Sorry if this is a stupid question
__________________

__________________
CommanderLiamTHX is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2014, 05:01 PM   #2 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,569
Default Re: CSS Doesn't seem to load in Chrome app?

Do you have a reference to it in the window.html file? Or are you dynamically loading it in JavaScript?
__________________

__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2014, 08:12 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
CommanderLiamTHX's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: required
Posts: 133
Default Re: CSS Doesn't seem to load in Chrome app?

Wow, sometimes I can't believe myself. I added:

<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="effects.css">
</head>

to the window.html file, now it's working. Thanks!
__________________
CommanderLiamTHX is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2014, 11:46 AM   #4 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,569
Default Re: CSS Doesn't seem to load in Chrome app?

Lol good to know that's all it was. Glad to hear you got it sorted.

Sent from my HTC One
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CSS Articles-CSS Mistakes-CSS Faqs paul120 Programming 2 03-26-2008 05:29 AM
My APC battery backup doesn't seem to be working... buckman341 Monitors, Printers and Peripherals 4 01-09-2007 06:07 PM
My PC's arrangment doesn't seem to look good to me Solid Runner Overclocking and Modding 2 02-04-2006 10:38 AM
This Doesn't Seem Right Megadeth2 Monitors, Printers and Peripherals 11 12-28-2004 04:50 PM
Why? It just doesn't seem smart. gospel Overclocking and Modding 29 11-20-2004 10:43 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.