Network Messages - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Internet > Computer Networking and Internet Hardware
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-14-2008, 06:22 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
The Napster's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: In my car
Posts: 250
Send a message via AIM to The Napster Send a message via MSN to The Napster
Default Network Messages

Hi i was wondering if there is a program that can send a popup message to all computers, or select computers on my entire network without installing additional software on all the pcs. Im running a network with 4 vista pcs and one mac. If the mac isnt supported its fine. I prefer free solutions but if it costs a little its fine.
__________________

__________________
DFI infinity RS 482
3Gig Corsair PC 3200
AMD X2 4400+ 2.4ghz
250Gig Samsung SATA 3.0 7200rpm
250Gig Hatachi SATA 3.0 7200 rpm
60Gig Maxtor ATA 5400 rpm
2x160Gig WD SATA 7200 rpm RAID-0
ATI X850XT 256mb
Antec TruePower 430
The Napster is offline  
Old 09-14-2008, 09:06 PM   #2 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Network Messages

Net Send.

Net Send command how to, net send help

Might not work if the IT people are good and have disabled this option.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 09-16-2008, 04:17 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 8
Default Re: Network Messages

I doubt you can get that kind of connectivity with Vista without additional programs installed.
__________________
tavic is offline  
Old 09-16-2008, 07:27 PM   #4 (permalink)
HONK if you route packets
 
mikesgroovin's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: MD
Posts: 4,715
Default Re: Network Messages

Quote:
Originally Posted by tavic View Post
I doubt you can get that kind of connectivity with Vista without additional programs installed.
what's "that kind of connectivity"
__________________
mikesgroovin is offline  
Old 09-16-2008, 09:41 PM   #5 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Network Messages

NetSend can be used in Vista as well as XP.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 09-16-2008, 09:43 PM   #6 (permalink)
HONK if you route packets
 
mikesgroovin's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: MD
Posts: 4,715
Default Re: Network Messages

Clearly, I don't think that fact was in question. Was it? I just didn't understand what tavic meant by that attempt to sound like he/she knew what he/she was talking about ...
Not trying to sound like a jerk there...but it just didn't make any sense.
__________________
mikesgroovin is offline  
Old 09-16-2008, 09:46 PM   #7 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Network Messages

I understand that Doc. I was just clarifying that NetSend does work in Vista if the comment was in regards to Vista not being able to send messages over the network.

I dont understand the comment either.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Internet connection sharing behind a router KSoD Computer Networking and Internet Hardware 8 03-01-2016 11:32 AM
Along came a hub, a switch, and a router....Aren't they the same? ReikokuKo Computer Networking and Internet Hardware 21 01-10-2013 04:13 AM
Connecting To A Wireless Network That Is Not Broadcasting Ssid????????? COCOCOOKIE Computer Networking and Internet Hardware 3 06-29-2008 06:18 PM
Network boot disk advice scj6771 Microsoft Windows and Software 3 11-14-2007 08:09 PM
Boosting range of wireless router with a second unit. Jlagreca Computer Networking and Internet Hardware 2 06-16-2007 06:17 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.