Multiple public folders with Apache - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Internet > Computer Networking and Internet Hardware
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-25-2005, 10:45 AM   #1 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default Multiple public folders with Apache

I have Apache installed. My htdocs folder is shared at port 777. I want another folder to be shared by Apache at port 80. Is this possible?
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 04-26-2005, 02:14 AM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 81
Default

you need to set up virtual hosts..try something like this in your conf file:

Code:
Listen 777
Listen 80

<VirtualHost *:777>
    ServerAdmin admin@port1.com
    ServerName 192.168.1.1
    DocumentRoot "C:\Program Files\Apache Foundation\Apache\htdocs\site1"
</VirtualHost>

<VirtualHost *:80>
    ServerAdmin admin@port2.com
    ServerName 192.168.1.1
    DocumentRoot "C:\Program Files\Apache Foundation\Apache\htdocs\site2"
</VirtualHost>
__________________

__________________
urbanwks is offline  
Old 04-26-2005, 09:52 AM   #3 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

That looks like it should do what I want! Thanks.
I will try it next week.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 04-26-2005, 03:20 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 81
Default

no problem at all.
__________________

MY 1337 SYST3M:
(1)case - generic
some ram.
45jiga-hurts intel pentium VIIteen hollywood
some more ram.
asusapaloozatron v7542 mobo
(9)5kb HDD
45x DVD+-/*
mouse(black)
urbanwks is offline  
Old 05-03-2005, 12:29 PM   #5 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

It works! Thanks!
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 05-03-2005, 01:29 PM   #6 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 81
Default

glad to hear it! no problem.
__________________

__________________

MY 1337 SYST3M:
(1)case - generic
some ram.
45jiga-hurts intel pentium VIIteen hollywood
some more ram.
asusapaloozatron v7542 mobo
(9)5kb HDD
45x DVD+-/*
mouse(black)
urbanwks is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.