LAN TROUBLESHOOTING - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Internet > Computer Networking and Internet Hardware
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-11-2011, 05:56 AM   #1 (permalink)
Virgin Techie
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 0
Question LAN TROUBLESHOOTING

I have had problems with lightwave switch giving out APIPA addresses to hosts on the network.When connected directly to the router I get a valid IP address whats the problem would this be overheating of the switch?

A Network icon indicator disables itself after some time whats the problem
__________________

papabenk is offline  
Old 08-12-2011, 11:40 PM   #2 (permalink)
It's all just 1s and 0s
 
office politics's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: in the lab
Posts: 6,555
Send a message via MSN to office politics
Default

First update firmware and nic drivers.

What happens when you set static ips?
office politics is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Troubleshooting brewabeer Overclocking and Modding 1 05-26-2008 12:09 AM
I need help troubleshooting new pc Rich_S System Upgrades 8 04-25-2008 11:15 AM
NIC Troubleshooting. Zoio Computer Networking and Internet Hardware 2 02-19-2006 07:01 AM
DVD-RW Troubleshooting ikaricrime Hardware Repairs and Troubleshooting 6 01-17-2006 06:15 PM
wep troubleshooting jdwaters Computer Networking and Internet Hardware 2 07-16-2005 06:44 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.