I have a Strange problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Internet > Computer Networking and Internet Hardware
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-21-2008, 09:47 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 42
Default I have a Strange problem

As of yesterday, when I do a google search and bring up my search results, everything seems fine, but when I go to page 2 or anyother page it loads only the header. I finaly found that I can get it to load if I hold down the CTRL button.
I disabled the popup stopper and it did not help. So it is not the fault of popup stopper.

I have never had to do this before. I did a restore to early time. and still.
I am sure it is a setting somewhere. Can any body give me the answer?
Thanks in advance.
__________________

edteach is offline  
Old 08-21-2008, 01:11 PM   #2 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: I have a Strange problem

Hello,

Have you tried a different browser? Have you tried runnign CCleaner or NCleaner to clean out temp files and other things? Have you checked for spyware/malware/viruses?

Cheers,
Mak
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 08-21-2008, 05:19 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 42
Default Re: I have a Strange problem

I tried all of that before I posted.
I found the problem. If I held down the CTRL it would load. I thought it must be a pop up blocker. I disabled my popup blocker and it still would not load.
I found in explorer there was an aditional popup blocker. I removed it and all is well.
edteach is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange XP problem apapa Microsoft Windows and Software 2 07-14-2008 02:30 AM
Strange Problem? bluewasp Microsoft Windows and Software 0 12-23-2007 06:28 AM
Problem with 3D graphics mordi05 Microsoft Windows and Software 6 12-10-2007 11:37 PM
strange video problem paintballer Hardware Repairs and Troubleshooting 4 06-25-2007 01:32 PM
cant find the problem... Jhill1 Hardware Repairs and Troubleshooting 13 05-07-2007 04:51 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.