Controlling computers over a network - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Internet > Computer Networking and Internet Hardware
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-14-2004, 08:15 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 56
Question Controlling computers over a network

I use a Linksys Wireless router in my home, and I have four PC's. The one I use runs Win XP Pro while the rest of them run Win 98 2nd. I'm looking for a program that will allow me to control the Win 98 computers through my XP Pro computer. Any suggestions? Thank you
__________________

__________________
OrionGazer52 is offline  
Old 03-14-2004, 08:36 PM   #2 (permalink)
NEEDS MORE DAKKA!!!
 
Harper's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Australia
Posts: 6,916
Default

PC Anywhare

Current version will allow you to control computers over TCP/IP.
__________________

__________________

"I FEEL SO GOOD I FEEL SO NUMB, YEAH!!!" -- Rob Zombie
Main Rig - AMD FX-8350x8 4.0Ghz CPU, 4x 8Gb (32Gb) DDR3 Ram, Gigabyte GA-970A-D3, GeForce GT 970 4Gb, 1x 256Gb SSD\8Tb (3+2+2+1) SATA HDD, DVDRW, SB X-Fi, Win 10 (64-bit)
HP zBook 14 - Intel Core i7 4600U (2.1 - 2.7 GHz), 16GB, 512GB SSD, 14" Display, Win 10 (64-bit)
Mobile Phone : Samsung Galaxy 8+Console : Play Station 4 Pro
Harper is offline  
Old 03-14-2004, 09:46 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 3,937
Default

to setup PCA:
http://www.techist.com/showthread.ph...ght=pcanywhere
__________________
ekÆsine is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.