New guy with a problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > New Member Introductions
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-07-2008, 03:21 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2008
Location: Portland Oregon
Posts: 6
Default New guy with a problem

Hello everyone!! I am looking forward to reading the forums and learning some useful info.
Thanks for having me.

Chuck
__________________

burman971 is offline  
Old 09-07-2008, 07:22 PM   #2 (permalink)

Triforcer
 
Baez's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Toronto, Canada
Posts: 6,987
Default Re: New guy with a problem

Hey burman971,

Post your problem in the Hardware Troubleshooting section and we'll help you there. This section is only for introducing yourself.

Welcome to the Forums anyway
__________________

__________________


Baez is offline  
Old 09-07-2008, 08:55 PM   #3 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: New guy with a problem

Hello Chuck,


to Tech-Forums!

Cheers,
Mak
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 09-07-2008, 10:36 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2008
Location: Portland Oregon
Posts: 6
Default Re: New guy with a problem

Thank you very much!!!
burman971 is offline  
Old 09-13-2008, 05:40 PM   #5 (permalink)
Lord Techie
 
Luke's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Fonthill, Ontario, Canada
Posts: 5,601
Send a message via AIM to Luke Send a message via MSN to Luke
Default Re: New guy with a problem



great to have you with us...
__________________
3770K @ 4.7 Ghz H100 Water Cooled | GTX 970 MSI Gold Edition SLI
32GB G.Skill RipJaws (Rendering/ Virtualization) | Corsair 650D | CORSAIR RM1000W w/ White Cable KIt
Samsung 850 Pro 256 GB SSD Boot | OCZ Vertex 3 240GB SSD Secondary | WD Black 1 TB | WD Green 3 TB
Server: Core i7 920 | 8GB RAM | Intel 240gb 730 SSD Boot | 3 x 2TB WD RED | Fractal R4
Luke is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem installing software in windows xp pro imagesmith Microsoft Windows and Software 3 02-20-2008 02:46 PM
Serious computer problem. HeeRoMaKi Hardware Repairs and Troubleshooting 71 07-28-2007 11:42 PM
Wireless Problem! dropper Computer Networking and Internet Hardware 3 07-08-2007 04:58 PM
Dhcp leasing problem Kloppstock Computer Networking and Internet Hardware 12 05-13-2007 07:13 PM
cant find the problem... Jhill1 Hardware Repairs and Troubleshooting 13 05-07-2007 04:51 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.