New to the Forum - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > New Member Introductions
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-13-2004, 09:05 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 6
Send a message via Yahoo to Crushzone
Default New to the Forum

Hi everyone. I've been into computers since 1997. Below is a break down of what I have.

Home
Intel 2.8gig w/ht
Intel 875pbz Mobo w/ 800mHz FSB
A gig of Kingston pc3200 duel channel ram
Ati 9600xt
Audigy2
US Robotics 56k pci pro
80gig maxtor hdd
40gig Western digital hdd
Motorola surfboard external

Work
Intel 2.6gig w/ht
Intel 865glc Mobo w/800mHz FSB
A gig of Kingston pc2700 ram
ATI 9600 pro
Audigy2
80gig Maxtor hdd
40gig Western digital hdd
US Robotics 56k sportster


I also play several online games, I.e. There.com, Call of Duty and Counter Strike.
__________________

Crushzone is offline  
Old 04-13-2004, 09:28 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 872
Default

Welcome to TF ...

I can't help but ask .... U say u play online games like CS .... Then why do still have 56k Modems !!
__________________

__________________
Screenshots of my Desktop.....Post ur\'s too :D

AMD AthlonXP3000+@ 2.2GHz, Cooler Master Aero 7+, Gigabyte 7NNXP , 1GB Kingston HyperX PC3200 Dual Channel , MSI FX5600 VTDR 256 ,Pinnacle PCTV , 120+120GB Barracuda , Liteon 52x CDRW , Samsung DVDROM , Benq DW1620 16x DVD ReWriter, Phillips 21\" TV,Samsung Syncmaster 763MB,Logitech Cordless MX DUO , Thermaltake Silent PurePower 480W Butterfly Series PSU, Win XP SP2,RH9.
Creative DDTS100 Decoder, Creative Inspire TD7700 7.1 Speakers

Search TF B4 u post { Thanks for this one! Emily :) }
<form action=\"http://www.theriddlehouse.com/random/tfsearch.php\"><input type=\"text\" name=\"search\"><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search!\"></form>
preet2u is offline  
Old 04-13-2004, 09:56 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 6
Send a message via Yahoo to Crushzone
Default

LOL sorry about that. I only have the 56k modems in my towers in case my highspeed goes out. Most dsl and cable providers also have dialup lines that the highspeed users can use if the network suffers a casualty. At home I'm on cable and at work i'm on dsl
Crushzone is offline  
Old 04-13-2004, 10:18 AM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
FireFox's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 608
Default

Welcome to T-F.
__________________
FireFox is offline  
Old 04-13-2004, 10:30 AM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 833
Default

last time i climbed into a computer i got stuck

welcome to TF!
__________________
hygor is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.