Hi all! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > New Member Introductions
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-23-2004, 04:09 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 5
Default Hi all!

Hello everyone, nice to be here on the forum.
__________________

8bit is offline  
Old 09-23-2004, 04:15 AM   #2 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Welcome 8bit!
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 09-23-2004, 08:00 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 5
Default

Thanks. BTW anyone here a fan of the Atari 400/800 PCs? A 400 with 48k was my first computer.
8bit is offline  
Old 09-23-2004, 04:45 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 332
Send a message via ICQ to gizmo90
Default

heyhey welcome
__________________
Want a Gmail invitation?? Email me at gizmo90@gmail.com

Funny or Stupid Videos...u choose!
gizmo90 is offline  
Closed Thread

« Hello All! | Hi... »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.