Hey guys I need help already! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > New Member Introductions
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-29-2011, 07:24 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Thomas's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: NY USA
Posts: 384
Default Hey guys I need help already!

Oops newb mistake lol I was looking at the settings and I changed the view or theme to "mobile" to see what it looked like now I can't get to the settings to change it back. Can a Mod help me out! Thanks, Thomas
__________________

Thomas is offline  
Old 06-29-2011, 09:13 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
S0ULphIRE's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Australia
Posts: 8,668
Send a message via MSN to S0ULphIRE
Default Re: Hey guys I need help already!

There's a "Full Site" link at the bottom of the page in the middle, click that
__________________

__________________
"As a result of all this hardship, dirt, thirst, and wombats, you would expect Australians to be a sour lot. Instead, they are genial, jolly, cheerful, and always willing to share a kind word with a stranger, unless they are an American." -- Douglas Adams
S0ULphIRE is offline  
Old 06-29-2011, 11:31 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Thomas's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: NY USA
Posts: 384
Default Re: Hey guys I need help already!

Still doesn't fix the problem it's also different. Doesn't give me any of my personal options or settings it is just a menu of the posts. I'm not on a mobile device I thought it was a theme so I changed it not knowing any better
Thomas is offline  
Old 06-29-2011, 11:36 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Thomas's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: NY USA
Posts: 384
Default Re: Hey guys I need help already!

Can a Mod please reset this for me it is making the site very hard for me to navigate on pc
Thomas is offline  
Old 06-29-2011, 11:37 PM   #5 (permalink)
Lord Techie
 
S0ULphIRE's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Australia
Posts: 8,668
Send a message via MSN to S0ULphIRE
Default Re: Hey guys I need help already!

You should see this screen after you click the link? Try clearing your caches out too.
I've PMed the admins anyway to take a look at this for you.
__________________
"As a result of all this hardship, dirt, thirst, and wombats, you would expect Australians to be a sour lot. Instead, they are genial, jolly, cheerful, and always willing to share a kind word with a stranger, unless they are an American." -- Douglas Adams
S0ULphIRE is offline  
Old 06-29-2011, 11:43 PM   #6 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: Hey guys I need help already!

Yeah, log out and clear your cache and cookies. That should do it.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 06-29-2011, 11:46 PM   #7 (permalink)
Super Techie
 
Thomas's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: NY USA
Posts: 384
Default Re: Hey guys I need help already!

Just did that even tried on my Xubuntu partition where I had not made the mistake. As soon as I log in the site switches.
Thomas is offline  
Old 06-29-2011, 11:50 PM   #8 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2011
Location: California
Posts: 90
Default Re: Hey guys I need help already!

lol

yep. i can confirm that there is no way to select a regular theme if you manually set mobile.
InfiniteLoop is offline  
Old 06-29-2011, 11:52 PM   #9 (permalink)
Super Techie
 
Thomas's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: NY USA
Posts: 384
Default Re: Hey guys I need help already!

Did you do it trying to help me? Sorry man what a first impression I'm making lol Thanks guys for the help so far, hope there is a solution.
Thomas is offline  
Old 06-29-2011, 11:54 PM   #10 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2011
Location: California
Posts: 90
Default Re: Hey guys I need help already!

yeah. trying to help. do this

go to Computer Forums - Site Information

that should get you to a regular page and you can change your settings back there.
__________________

InfiniteLoop is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hey guys, i need some help. Ezekiel New Systems | Building and Buying 1 12-25-2005 11:36 PM
Guys, help me out here... chris127 Hardware Repairs and Troubleshooting 3 12-25-2005 02:22 AM
What U guys think ??? Luke2 New Systems | Building and Buying 5 12-23-2005 10:33 PM
:freak:hey guys Im new I was wondering if you guys would like to play in Hallo 2 game !337pWnAg3 Microsoft XBox 3 08-24-2005 04:33 AM
what do you guys think? GrimReaper23 Web Graphics and Design 3 07-10-2005 06:38 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.