Hey. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > New Member Introductions
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-19-2007, 07:38 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 12
Send a message via AIM to S0L0 Send a message via Yahoo to S0L0
Default Hey.

Well im jus droppin my Hi topic.
The names Kevin, I currently admin a Computer game forum thats just starting out. Im sure the link will be removed due to recent spambots on forums. So if ure interested PM me im more then willing to link anyone interested.
Thats about it jus saw a few topics and decided to come join in see if i like the place

Peace,
Kevin
__________________

S0L0 is offline  
Old 02-19-2007, 09:24 PM   #2 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,303
Default

Welcome to TF, Kevin. Great to have you with us.

Actually, you can have the lik as your website, and you can have it in your signature.

The rules for signatures are a max of 468 x 120. The other rules about them, and the rest of the rules in general, are found at the top of every forum.
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 02-19-2007, 10:58 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 12
Send a message via AIM to S0L0 Send a message via Yahoo to S0L0
Default

Thanks Well i added a link in my signature and no use adding it to the topic but i appreciate the comment.

Peace,
Kevin

EDIT: it seems the link in my sig gets redirected. So im assuming the links are not allowed to be live.
S0L0 is offline  
Old 02-21-2007, 12:59 AM   #4 (permalink)
Memberbot
 
Elbatrop1's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 4,057
Default

Welcome!

I think the html in your sig is the problem. There is nothing setup so that links are disabled
__________________

Intel E6750...........PSN: ELBATROP
XFX nForce 650i Ultra
Patriot PC2-6400 8GB (4x2GB)
eVGA 9800GT
36GB WD Raptor
120GB SG
1TB SG
Logitech X-530
Samsung SyncMaster 931c
Samsung SyncMaster 750s
Windows 7 Home Premium 64
Elbatrop1 is offline  
Old 02-22-2007, 07:34 PM   #5 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2,306
Default

welcome to the forums!
__________________
Lonewolf5460 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.