Hello - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Techist Forum Information > New Member Introductions
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-04-2010, 03:03 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 3
Default Hello

Hello I am new to this forum.
I have experience mostly in windows operating systems and hardware. I have some experience working with Ubuntu GUI operating systems.

I came her looking for help setting up a home server to store music, movies, and pictures on mostly for sharing in my home network among Windows systems and a PS3. The other systems are running windows xp or windows 7.

If anyone can point me in the right direction I would greatly appreciate the help.

Sincerely,
Nekura
__________________

Nekura is offline  
Old 12-04-2010, 06:10 AM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
S0ULphIRE's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Australia
Posts: 8,661
Send a message via MSN to S0ULphIRE
Default Re: Hello

Hey, welcome to the forums! I'd start a thread in the Windows section
__________________

__________________
"As a result of all this hardship, dirt, thirst, and wombats, you would expect Australians to be a sour lot. Instead, they are genial, jolly, cheerful, and always willing to share a kind word with a stranger, unless they are an American." -- Douglas Adams
S0ULphIRE is offline  
Old 12-04-2010, 11:13 AM   #3 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: Hello

Welcome to Tech-Forums
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Slaymate is offline  
Old 12-04-2010, 03:16 PM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
Luke's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Fonthill, Ontario, Canada
Posts: 5,601
Send a message via AIM to Luke Send a message via MSN to Luke
Default Re: Hello

Welcome to the forum.
__________________
3770K @ 4.7 Ghz H100 Water Cooled | GTX 970 MSI Gold Edition SLI
32GB G.Skill RipJaws (Rendering/ Virtualization) | Corsair 650D | CORSAIR RM1000W w/ White Cable KIt
Samsung 850 Pro 256 GB SSD Boot | OCZ Vertex 3 240GB SSD Secondary | WD Black 1 TB | WD Green 3 TB
Server: Core i7 920 | 8GB RAM | Intel 240gb 730 SSD Boot | 3 x 2TB WD RED | Fractal R4
Luke is offline  
Closed Thread

« Hello. | Hey all! »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.