dvd player..whats wrong? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Gaming > Sony Playstation
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-08-2004, 06:57 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 67
Question dvd player..whats wrong?

when i try using the dvd player it pops up a pass word thing..i dont know the pass word
__________________

__________________
<html><body bgcolor=\"#EEF2F6\" text=\"#000000\" id=\"all\" leftmargin=\"0\" topmargin=\"0\" marginwidth=\"0\" marginheight=\"0\" rightmargin=\"0\" link=\"#000020\" vlink=\"#000020\" alink=\"#000020\">
<a href=\'http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb008\' target=\'_blank\'><img src=\'http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_1_111.gif\' alt=\'Garfield\' border=0></a>
</body></html>
vo1c0m3 is offline  
Old 03-08-2004, 09:03 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 774
Send a message via AIM to RyanOldw83
Default

change the parental controls in the system.
__________________

__________________
Windows XP PRO:$0, Visual Studio 6:$0, Age of Empires 2:$0, Halo:$0.
Having $100s in free MS software while people are being sued over $.99 songs: Priceless
RyanOldw83 is offline  
Old 03-08-2004, 09:17 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 376
Default

if that doesn't work, try putting in 0000 or 9999
__________________
Rockets Rule!!!
2Crunk is offline  
Old 03-10-2004, 08:55 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 67
Default

i figured it out thanks guys
__________________
<html><body bgcolor=\"#EEF2F6\" text=\"#000000\" id=\"all\" leftmargin=\"0\" topmargin=\"0\" marginwidth=\"0\" marginheight=\"0\" rightmargin=\"0\" link=\"#000020\" vlink=\"#000020\" alink=\"#000020\">
<a href=\'http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb008\' target=\'_blank\'><img src=\'http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_1_111.gif\' alt=\'Garfield\' border=0></a>
</body></html>
vo1c0m3 is offline  
Old 09-02-2004, 12:10 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 36
Default

Hello,
I'm having the same problem as vo1c0m3. I tried 0000 & 9999 and didn't work? When i put a DVD in the PS2 it asks me for my password, i have never entered one and it won't let me go to the option(change password) I'm really stuck here? when I put a movie it won't play, it asks if i want to temporary change the parental level. when i click yes, it asks for a password again ??? There's gotta be a way??
northerner is offline  
Old 09-04-2004, 07:39 AM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 36
Default

Thanks anyways but i found the answer!!
__________________

northerner is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.