Premium 360s get HDMI - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Gaming > Microsoft XBox
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-09-2007, 11:02 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Sydzy's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 416
Default Premium 360s get HDMI

IGN: Xbox 360 Premium Consoles Obtain HDMI

Who wudda thunk it?
__________________

__________________

92% of teenagers have put some stupid made up statistic in their signature. If you're one of the 8% that aren't quite as gulliable, copy this.
Sydzy is offline  
Old 08-09-2007, 01:24 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,732
Default Re: Premium 360s get HDMI

still using HDMI 1.2 i think i'll pass since i want DTS True HD, AND DD+, and uncompressed HD audio
__________________

__________________
TheEnd187 is offline  
Old 08-09-2007, 05:28 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 53
Default Re: Premium 360s get HDMI

think, since theres no games to play you can pretty much watch dvds on a $600 system!
__________________
EMMteo is offline  
Old 08-09-2007, 05:55 PM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,732
Default Re: Premium 360s get HDMI

OMGIHADNOIDEAPS3COULDPLAYDVDSTHXEMMTEOURTEHBEST

thanks a lot for another one of your completely useless posts, which has nothing to do with the thread your on
__________________
TheEnd187 is offline  
Old 08-09-2007, 10:43 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Sydzy's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 416
Default Re: Premium 360s get HDMI

Quote:
Originally Posted by TheEnd187 View Post
still using HDMI 1.2 i think i'll pass since i want DTS True HD, AND DD+, and uncompressed HD audio
and that one wasn't useless? *claps*
__________________

92% of teenagers have put some stupid made up statistic in their signature. If you're one of the 8% that aren't quite as gulliable, copy this.
Sydzy is offline  
Old 08-09-2007, 10:51 PM   #6 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 53
Default Re: Premium 360s get HDMI

Quote:
Originally Posted by TheEnd187 View Post
OMGIHADNOIDEAPS3COULDPLAYDVDSTHXEMMTEOURTEHBEST

thanks a lot for another one of your completely useless posts, hich has nothing to do with the thread your on
ohhhh man. you really are showing how dumb founded you really are.
__________________
EMMteo is offline  
Old 08-09-2007, 11:01 PM   #7 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Premium 360s get HDMI

Quote:
Originally Posted by EMMteo View Post
ohhhh man. you really are showing how dumb founded you really are.
Agreed.
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 08-09-2007, 11:03 PM   #8 (permalink)
Banned
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,732
Default Re: Premium 360s get HDMI

Quote:
Originally Posted by EMMteo View Post
think, since theres no games to play you can pretty much watch dvds on a $600 system!
Wow you really are showing how dumb you are
__________________
TheEnd187 is offline  
Old 08-09-2007, 11:06 PM   #9 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Premium 360s get HDMI

Quote:
Originally Posted by TheEnd187 View Post
Wow you really are showing how dumb you are
Your showing how dumb YOU are by calling someone out...
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 08-10-2007, 01:00 AM   #10 (permalink)
Super Techie
 
Sydzy's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 416
Default Re: Premium 360s get HDMI

Quote:
Originally Posted by peterhuang913 View Post
Your showing how dumb YOU are by calling someone out...
... im confused... i thought you two were on the same side? lol
... now i feel dumb ="(

haha, this thread has just turned into a self loathing spiral of pain and misery!
__________________

__________________

92% of teenagers have put some stupid made up statistic in their signature. If you're one of the 8% that aren't quite as gulliable, copy this.
Sydzy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PS3 and HDMI zetahammy Sony Playstation 13 08-08-2007 05:29 PM
DVI to HDMI problems SapperX Hardware Repairs and Troubleshooting 3 07-18-2007 08:29 PM
Vista Home Premium Media Center Question db_21 Microsoft Windows and Software 2 04-19-2007 08:28 PM
Dvi - Hdmi Pinscher New Systems | Building and Buying 8 04-04-2007 10:45 AM
HDMI to computer screen? Hellseeker Off Topic Discussion 1 04-01-2007 09:00 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.