Yahoo Security Breach. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Security | Computer, Devices, Software and Systems > General Security Topics
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-16-2016, 01:29 AM   #1 (permalink)
The Residential Loon
 
Spud1200's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: England, UK
Posts: 2,033
Question Yahoo Security Breach.

Has anyone been affected by it. Its all over the news and on line. Has anyone any up too date information apart from whats on their site.

I'd be curious to know if anyone has personally been targeted by those responsible and who took the DATA.
__________________

Spud1200 is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2017, 11:35 AM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2017
Location: USA
Posts: 25
Default Re: Yahoo Security Breach.

I wasn't affected too much, but before the announcement I did notice my inbox was full of junk a lot more, but didn't really think anything of it. Before the breach, because of the junk, I stopped using my yahoo account and switched, but once I heard about the breach I changed my password.
__________________

AJ504 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2017, 08:40 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 862
Send a message via AIM to raverx3m
Default Re: Yahoo Security Breach.

i noticed in last few days my yahoo email has been very slow

i checked task manager today and yahoo mail in IE uses 497MB of memory and 31% of cpu

takes forever to do any operation inside yahoo mail
__________________
I HATE FIREFOX!!!!!!!I don't care if its what you use!!! I use IE and will continue using it...
(64 bit win7)(6gb dual chnl ram)( Gigabyte EP43-UD3L)(Q8400-2.67ghz Core2 Quad)
(120gb SSD 840 PRO)(4 tb WD storage)(GeForce GTX 650Ti (GV-N65TOC-2Gi)
raverx3m is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2017, 10:15 PM   #4 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,445
Default Re: Yahoo Security Breach.

Because IE is terrible .
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2017, 06:04 PM   #5 (permalink)
The Residential Loon
 
Spud1200's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: England, UK
Posts: 2,033
Default Re: Yahoo Security Breach.

Quote:
Originally Posted by raverx3m View Post
i noticed in last few days my yahoo email has been very slow

i checked task manager today and yahoo mail in IE uses 497MB of memory and 31% of cpu

takes forever to do any operation inside yahoo mail
This. It was the same with me for a long time. I done a reformat of my HDD and OS and bam wham thank you maam. Mind you I use FF so I have no idea about IE. Last I heard they were calling it Edge or something fancey like that but never took an interest.

Mint is free and FF as well for FF and Mint FTW. And a lot secure being Mint.
Spud1200 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2017, 07:11 PM   #6 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,445
Default Re: Yahoo Security Breach.

Quote:
Originally Posted by Spud1200 View Post
This. It was the same with me for a long time. I done a reformat of my HDD and OS and bam wham thank you maam. Mind you I use FF so I have no idea about IE. Last I heard they were calling it Edge or something fancey like that but never took an interest.

Mint is free and FF as well for FF and Mint FTW. And a lot secure being Mint.
Edge is a different browser than IE entirely; which is also only on Win10.
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2017, 07:24 PM   #7 (permalink)
The Residential Loon
 
Spud1200's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: England, UK
Posts: 2,033
Default Re: Yahoo Security Breach.

Quote:
Originally Posted by carnageX View Post
Edge is a different browser than IE entirely; which is also only on Win10.
So are you saying M$ has two Browsers available for use with in the Windows Desktop environment.
Spud1200 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2017, 08:26 PM   #8 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,445
Default Re: Yahoo Security Breach.

Quote:
Originally Posted by Spud1200 View Post
So are you saying M$ has two Browsers available for use with in the Windows Desktop environment.
Yes but IE will no longer be supported in the future.
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2017, 08:34 PM   #9 (permalink)
The Residential Loon
 
Spud1200's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: England, UK
Posts: 2,033
Default Re: Yahoo Security Breach.

Quote:
Originally Posted by carnageX View Post
Yes but IE will no longer be supported in the future.
So whats the deal with edge. Why don't M$ just build an absolute monster and kill the competition.

Even with in the consumer market M$ could kill the likes of FF and Opera, Enterprise they could certainly build something from the ground up for M$ Server class OSs or enterprise hardware something to wipe the floor with most other companies.
Spud1200 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2017, 09:40 PM   #10 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,445
Default Re: Yahoo Security Breach.

Edge was re-built from the ground up.
__________________

__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
data, hack, online, security, yahoo

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
XFX Security Breach? 5970 Black Edition Limited Stolen CntdwnToExtn New Technology and Products 30 04-26-2010 01:46 PM
Security Breach Results In Data Sent to Iran Osiris Viruses, Spyware and Malware 0 03-01-2009 09:43 PM
security breach? dakta Microsoft Windows and Software 8 06-27-2005 02:40 PM
Motorola downplays data security breach Osiris Polls 0 06-13-2005 08:00 AM
Wireless Security Breach Help regine44 Computer Networking and Internet Hardware 0 03-14-2005 10:31 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.