Questions on WoW and Guild Wars - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Gaming > PC Gaming
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-01-2006, 01:57 PM   #1 (permalink)
Grandfather of Techist

¯\_(ツ)_/¯
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,295
Default Questions on WoW and Guild Wars

I recently bought a system that came with both games. Since I don't play them, I uninstalled them. I am now considering selling them.

My question is this: for online play, does either game system key into the specific CD? In other words, once someone has used that particular CD to register and play online, could someone else use the same CD to register (different account) and play?

I didn't record the account username, and the dude didn't send the passwords anyway. Plus, he has not answered my PMs. At least the hardware and software was worth the money (even if he didn't send the Windows disk or speakers... almost enough to make me become a stalker).
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 05-02-2006, 12:39 AM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Jorsoft's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Oakdale, MN
Posts: 4,581
Default

When you install these games you have to enter in and register a cd key on line before you even set up your account. The cd-key is specific to your account so i believe that those games are worthless without the account info. Wouldn't be surprised if the guy is still playing on those accounts since the discs are not required once the game is installed.
__________________

__________________
Jorsoft is offline  
Old 05-02-2006, 01:37 AM   #3 (permalink)
Grandfather of Techist

¯\_(ツ)_/¯
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,295
Default

Oh well. That sucks.

I only have the serials for HL2 and F.E.A.R., so I guess I got ripped on the games.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.