Need Help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Gaming > PC Gaming
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-08-2006, 04:05 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 5
Default Need Help

Im not really sure where this post should go but since i didnt find a general help thread i figured it would be ok. Im new here, really new, so i dont really know anything yet. Anyways my question is...

A friend gave me a copy of AoE 2 and its expansion the other day and i installed it fine, there were no problems installing it and all that, but when i went to click on the play button, it came up with an error that said "Please insert the CD-ROM". I had the disk in when that error came up. I tried it again with the disk in and the same error came up. I tried it without the disk and the samething happened. I ask my friend and he didnt know what the problem was, he did said that he downloaded it. If anyone could help id really appreciate it, thanks.
__________________

__________________
ewoknight is offline  
Old 01-08-2006, 09:46 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2005
Location: Peterborough, Ont.
Posts: 404
Default

Its a protection integrated into the game, on startup there is a cd check, any emulation software may red flag as well.
__________________

__________________
yosa is offline  
Old 01-08-2006, 11:27 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 5
Default

Is there any way to bypass it?
__________________
ewoknight is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.