Crysis 2 (3D) - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Gaming > PC Gaming
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-17-2010, 09:23 PM   #21 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,313
Default Re: Crysis 2 (3D)

But with no AA
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now  
Old 06-18-2010, 07:38 PM   #22 (permalink)
Wizard Techie
 
Druid's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 3,065
Default Re: Crysis 2 (3D)

Quote:
Originally Posted by Oreo View Post
I don't think this statement holds quite true. Crysis 2 on consoles looks very impressive, Gran Turismo 5 looks astonishingly good, it's jaw dropping. Killzone 3 is a technical show piece too.

If i played games on my PC with graphics equal to any of them, i'd be a happy customer.
That is because those games are low res, and highly optimized. If dev's took the time to optimized that well on pc hardware, we'd have some games that make those look like ps2 games.
__________________

__________________
CPU: Intel Core i7 920
GPU: ASUS STRIX GTX 970
Ram: 12GB 1600 Mhz DDR3
Mobo: ASUS P6T
PSU: 750W PC Power & Cooling
Druid is offline  
Old 06-18-2010, 07:43 PM   #23 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,313
Default Re: Crysis 2 (3D)

They dont need to take time now though, since crytek 3 optimizes cross platform in real time.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now  
Old 06-18-2010, 08:20 PM   #24 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default Re: Crysis 2 (3D)

crysis will be insane graphicly on th pc and allready cryengine 3 on 360 doesnt look that that impressive compared to some games out right now.
__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline  
Old 06-18-2010, 10:50 PM   #25 (permalink)
-Deactivated-
 
Oreo's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: England
Posts: 5,723
Send a message via MSN to Oreo
Default Re: Crysis 2 (3D)

Quote:
Originally Posted by Druid View Post
That is because those games are low res, and highly optimized. If dev's took the time to optimized that well on pc hardware, we'd have some games that make those look like ps2 games.
Yeh i know. But either way, they do look very good.

Sure if Polyphony Digital only made GT5 for PC it would be awesome, i'm not sure it would look too much better because you are getting to the point with the car models where the difference between real life and the game is hard to tell, but stuff like dynamic lighting, soft particles and the physics could be improved.

The PC does not have a driving game that even comes close to this

http://www.videogameszone.de/screens...nshots-002.png
__________________
-Deactivated-
Oreo is offline  
Old 06-19-2010, 12:20 AM   #26 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,313
Default Re: Crysis 2 (3D)

Im content with graphics in racing games. I just wish they where more realistic like you where driving a real car (behind a wheel of course)
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now  
Old 06-19-2010, 02:39 AM   #27 (permalink)
Wizard Techie
 
Druid's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 3,065
Default Re: Crysis 2 (3D)

I wish gt5 was more fun though. I rented prologue when it came out. It was pretty and all, but I couldn't get into it. Too realistic I guess.
__________________
CPU: Intel Core i7 920
GPU: ASUS STRIX GTX 970
Ram: 12GB 1600 Mhz DDR3
Mobo: ASUS P6T
PSU: 750W PC Power & Cooling
Druid is offline  
Old 06-19-2010, 03:07 AM   #28 (permalink)
 
zedman3d's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,852
Default Re: Crysis 2 (3D)

Quote:
Originally Posted by Druid View Post
I wish gt5 was more fun though. I rented prologue when it came out. It was pretty and all, but I couldn't get into it. Too realistic I guess.
Play Project Gotham 4 if you have a 360. Thats a FUN racing game.
zedman3d is offline  
Old 06-19-2010, 03:08 AM   #29 (permalink)
-Deactivated-
 
Oreo's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: England
Posts: 5,723
Send a message via MSN to Oreo
Default Re: Crysis 2 (3D)

Prologue was crap But it certainly wasn't realistic. If you want realism try a game like rFactor or iRacing.
__________________

__________________
-Deactivated-
Oreo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crysis 2 Announced Oreo PC Gaming 85 06-09-2009 10:57 AM
My observation between Crysis and Crysis Warhead on my PC Wildside PC Gaming 12 12-04-2008 10:05 AM
Crysis Wars Free Trial Weekend!! Puddle Jumper PC Gaming 30 10-14-2008 06:08 PM
Crysis Warhead Sandbox editor and ModSDK in the works! HOORAY! Wildside PC Gaming 3 09-28-2008 04:02 AM
Crysis community finds way to get Dx10 features into XP/Dx9 Osiris PC Gaming 5 12-20-2007 09:30 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.