Which coding convention do you use? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Programming
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-25-2007, 08:49 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 3
Default Which coding convention do you use?

Hi to all!

I would like to ask you which coding convention do you use?
Regards,
__________________

__________________
mils89 is offline  
Old 06-25-2007, 03:44 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2004
Location: USA
Posts: 1,178
Default Re: Which coding convention do you use?

Hmm? That's kind of a broad/unanswerable question. Anyway, I use the clean type. Clean code is good code. At least, it lets someone else understand what you're attempting to do.
__________________

__________________
Vormund is offline  
Old 06-25-2007, 03:50 PM   #3 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Which coding convention do you use?

vB code...
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.