Zalman CNPS9500? - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-30-2005, 05:26 PM   #21 (permalink)
True Techie
 
dude112's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 236
Default

This is my mobo and as you can see the place where the cpu is suppose to be is quite high unfortunatly. The Zalman product are to big and the space between CPU and PS is just not enough.

__________________

__________________
Finished:
Case: Fractal Design R4 \ PSU: Corsair TX-650 V2\ Mobo: Asrock Z75 Pro 3
Processor: Intel i5 3570K Stock
RAM: Corsair Vengeance 8GB 1600C9 (2x 4GB) \ Videocard: Gigabyte 7950 Windforce 3
SSD: Samsung 830 \ HDD: Samsung SpinPoint F1 500GB \ DVD-RW: 1x LG
Speakers: Logitech (2.1)\ Monitor: Dell Ultrasharp U2312HM
Keyboard: MS Comfort Curve\ Mouse: Logitech MX 518
dude112 is offline  
Old 12-30-2005, 05:38 PM   #22 (permalink)
Super Techie
 
mike4realz's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 404
Default

your mobo is not even listed in the compatible list at zalman's website. so it won't fit
__________________

__________________

Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz || 4GB OCZ 1066 DDR2 RAM || GIGABYTE GA-EP45-UD3P Motherboard ||
PNY XLR8 GTX 470 || Raptor 300GB 10,000 RPM HDD RAID0 || Windows 7 Professional 64-bit
mike4realz is offline  
Old 12-30-2005, 05:43 PM   #23 (permalink)
The Water Cooling Guru
 
aspire's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: United States
Posts: 5,308
Default

well looks like youll just have to go for either a xp-90 perhaps...
__________________
If I help you with something, you think I'm the bomb, or you just like what I said, rep me by clicking the star under my post.

Thanks!

The Official Tech Forums Water Cooling Informational Guide
aspire is offline  
Old 12-30-2005, 07:20 PM   #24 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 81
Default

I like good cooling and all but man I hate the look of copper coolers I like the alminum coolers look better more sleek
sgtmetal is offline  
Old 12-31-2005, 03:47 AM   #25 (permalink)
True Techie
 
dude112's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 236
Default

Quote:
Originally posted by mike4realz
your mobo is not even listed in the compatible list at zalman's website. so it won't fit
it is listed in the 9500 saying i need a 7.5mm gap and the 7700 is a list of incompatible mobo's and there it's not listed in. But after personnaly measuring i have to conlude the zalman and my mobo just don' twork.
dude112 is offline  
Old 12-31-2005, 03:58 AM   #26 (permalink)
The Water Cooling Guru
 
aspire's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: United States
Posts: 5,308
Default

like i said before id look at the thermalright xp-90
__________________
If I help you with something, you think I'm the bomb, or you just like what I said, rep me by clicking the star under my post.

Thanks!

The Official Tech Forums Water Cooling Informational Guide
aspire is offline  
Old 01-12-2006, 02:18 PM   #27 (permalink)
True Techie
 
dude112's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 236
Default

If just bought the xp-90 but when i tried to install it the stock brackets seemed to be to short or the cpu to high. I wasn't able to connect the clips. any help?
__________________
Finished:
Case: Fractal Design R4 \ PSU: Corsair TX-650 V2\ Mobo: Asrock Z75 Pro 3
Processor: Intel i5 3570K Stock
RAM: Corsair Vengeance 8GB 1600C9 (2x 4GB) \ Videocard: Gigabyte 7950 Windforce 3
SSD: Samsung 830 \ HDD: Samsung SpinPoint F1 500GB \ DVD-RW: 1x LG
Speakers: Logitech (2.1)\ Monitor: Dell Ultrasharp U2312HM
Keyboard: MS Comfort Curve\ Mouse: Logitech MX 518
dude112 is offline  
Old 01-12-2006, 06:16 PM   #28 (permalink)
The Water Cooling Guru
 
aspire's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: United States
Posts: 5,308
Default

pics please

-aspire
__________________
If I help you with something, you think I'm the bomb, or you just like what I said, rep me by clicking the star under my post.

Thanks!

The Official Tech Forums Water Cooling Informational Guide
aspire is offline  
Old 01-13-2006, 03:53 AM   #29 (permalink)
True Techie
 
dude112's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 236
Default



It's really hard to see from a real picture so I'm using this.
The clips 5 A/B, 6A/B seem to be too high and won't make it to 7D etc. They stick out a bit above that.
Am I suppose to use brute force to make it fit or will that damage the cpu?
__________________
Finished:
Case: Fractal Design R4 \ PSU: Corsair TX-650 V2\ Mobo: Asrock Z75 Pro 3
Processor: Intel i5 3570K Stock
RAM: Corsair Vengeance 8GB 1600C9 (2x 4GB) \ Videocard: Gigabyte 7950 Windforce 3
SSD: Samsung 830 \ HDD: Samsung SpinPoint F1 500GB \ DVD-RW: 1x LG
Speakers: Logitech (2.1)\ Monitor: Dell Ultrasharp U2312HM
Keyboard: MS Comfort Curve\ Mouse: Logitech MX 518
dude112 is offline  
Old 01-13-2006, 09:38 AM   #30 (permalink)
The Water Cooling Guru
 
aspire's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: United States
Posts: 5,308
Default

i believe there may bwe a bit of force needed to coerce them in. My beiggest recomedation is to simply read the instructions...
__________________

__________________
If I help you with something, you think I'm the bomb, or you just like what I said, rep me by clicking the star under my post.

Thanks!

The Official Tech Forums Water Cooling Informational Guide
aspire is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.