Yeyerz!!! I overclocked my Vid card so much!!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-23-2004, 03:10 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,286
Wink Yeyerz!!! I overclocked my Vid card so much!!!!

I have the 9600SE, 325/400 and i keept overclocking with this one program and It went up to like 350/500 and it was still stable and I think it would go more but that is enough for me now. I wanna know if anyone of you overclocked that much before without problem and if it is safe to keep it. I tried out all my games and it runs fine.
__________________

__________________
Samsung QX410 notebook <-- lol, I'm always on the go these days :(
pc_boy is offline  
Old 12-23-2004, 04:54 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 589
Send a message via AIM to GeckoEcho421 Send a message via Yahoo to GeckoEcho421
Default

Ok, that is hardly an OC. My other comps 9800 pro goes up almost 85 mhz core.
__________________

__________________
If you ever have any questions feel free to email me at dhughes3@gmail.com, I will send you back an email as soon as possible.
<table width=\"100%\" border=\"3\" align=\"default\" cellpadding=\"3\" cellspacing=\"2\" bordercolor=\"#485F8D\"><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><div align=\"left\"></div><div align=\"left\"><font size=\"2\"><strong><font color=\"brown\" size=\"2\"><marquee behavior=\"alternate\" width=100%><b><font color=#43525F size=\"2\">Goo g l e ||G o o gl e ||G o o gl e</font></b></marquee></font></strong></font></div></td></tr><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><font size=\"1\"><b><font color=#43525F>Mobo: </font></b><font size=\"1\">MSI \"K8N Neo2 Platinum\" <b><font color=#43525F>Chipset: </font></b>nForce3 ULTRA <b><font color=#43525F>CPU: </font></b>AMD Athlon 64 3500+ (Socket 939) <b><font color=#43525F>Physical memory:</font></b> Corsair XMS 1GB(512MBx2) 2-2-2-5 <b><font color=#43525F>Videocard:</font></b> eVGA nVIDIA GeForce 6800 GT<b><font color=#43525F> Soundcard:</font></b> Creative Audigy 2 </font></font><font color=#43525F size=\"1\"><b>Currently running: </font></b><font size=\"1\">XP Pro SP2 </td></tr><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><div align=\"center\">How much PSU power is enough? </div></td></tr><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><div align=\"center\"><a href=\"http://whatpulse.org/stats/users/142979/\"><img src=\"http://whatpulse.afraid.org/sig/GeckoEcho421.png\" border=\"0\"></a></div></td></tr></table>
GeckoEcho421 is offline  
Old 12-23-2004, 06:21 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 296
Default

actually that is a very good overclock. the memory is more important to overclock then the core. you can overclock the core easier than the memory.
xteam02001 is offline  
Old 12-23-2004, 08:43 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,286
Default

yes, I did this run and core would go like 71MHZ and mem would only go 40
__________________
Samsung QX410 notebook <-- lol, I'm always on the go these days :(
pc_boy is offline  
Old 12-23-2004, 10:07 PM   #5 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,088
Default

Pc_Boy cool stuff, yeah i would try pushing it a little more.
__________________
Finished With TF.
Codeine is offline  
Old 12-23-2004, 10:32 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,286
Default

Now i wanna overclock my CPU, so I took it easy on my vid card cuz I don't have good cooling.
__________________
Samsung QX410 notebook <-- lol, I'm always on the go these days :(
pc_boy is offline  
Old 12-24-2004, 12:22 AM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,046
Send a message via AIM to 4W4K3
Default

I ran my MX-440 64MB card at 350/500 It had memory coolers and a Vantec iceberq4 on it though.
__________________
<marquee scrollamount=\"1\" scrolldelay=\"8\" direction=\"up\" width=\"400\" height=\"65\" style=\"font-family: Verdana; font-size: 8pt\">
Compaq Presario V5000 laptop
¯\\(º_o)/¯</marquee>
4W4K3 is offline  
Old 12-24-2004, 04:12 PM   #8 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,286
Default

My friend sais he has the MX-440 64MB and runz it at like 420/500. I don't think that is possible though. He doesn't need a cooler cuz he lives in Canada!! LOL no offense any1
__________________
Samsung QX410 notebook <-- lol, I'm always on the go these days :(
pc_boy is offline  
Old 12-24-2004, 08:36 PM   #9 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,279
Default

i oc'd my old 5600ultra to like 380/500. got a little hot though lol.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now  
Old 12-25-2004, 12:35 AM   #10 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 177
Default

Quote:
Originally posted by pc_boy
My friend sais he has the MX-440 64MB and runz it at like 420/500. I don't think that is possible though. He doesn't need a cooler cuz he lives in Canada!! LOL no offense any1
I no you mean no offence but really...were no different than you americans... just less violent.. and we dont...DONT live in igloos, only the inuit lol yea
__________________

jeff1000 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.