Yea! New ram! Hooray!!! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-02-2004, 11:38 AM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 155
Default

Quote:
Originally posted by didi
No problem to mix around, but just assure that your mobo support PC3200. IF not, it might given conflict to your system.
]

so what hercule there said is still valid or wat?
__________________

umybiatch2k6 is offline  
Old 07-04-2004, 12:18 AM   #12 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 559
Default

Quote:
Originally posted by umybiatch2k6
]

so what hercule there said is still valid or wat?
As with all system memory, if you put two different speed sticks in, the system will run at the slower...
__________________

ChaosBlizzard is offline  
Old 07-04-2004, 02:16 AM   #13 (permalink)
Super Techie
 
milen's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 308
Default

good on you mate....I did same
__________________

milen is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.