yay phase change is on the way. - Page 5 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-29-2006, 04:18 PM   #41 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

just tryin to find out the cpu's limits before i go after the mem
__________________

jseber1982 is offline  
Old 09-29-2006, 04:25 PM   #42 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5,191
Default

Make sure you post benchmarks, I wanna see some Conroes get owned for once.
__________________

The General is offline  
Old 09-29-2006, 04:27 PM   #43 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

lol dont think i will do any owning.. was looking at all the top 3dmark06 scores... the highest amds were around 3.6... and they got beat pretty bad lol
jseber1982 is offline  
Old 09-29-2006, 04:29 PM   #44 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5,191
Default

Hmm, I figure an FX-60 at 3.6Ghz would beat a stock E6600 by a fair margin. :classic:
The General is offline  
Old 09-29-2006, 04:31 PM   #45 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 742
Default

Quote:
Originally posted by jseber1982
one thing though cwiz... the tube that goes from the unit to the cpu is in a sleeve... it has wire wrapped around inside it.. Is that to prevent kinking or is a wire that heats up to prevent condensation?

The bios says it is still at subzero.. yet the block is super hot. And the condenser is still at Negative 47C
its most likely a thermometer that goes into the evap, then back into the display to show you the temp.
wtk pro l is offline  
Old 10-02-2006, 02:02 PM   #46 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

got it all together, booted up,, post led stays at 88 hmm,.
jseber1982 is offline  
Old 10-02-2006, 02:07 PM   #47 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5,191
Default

Benchmarks?
The General is offline  
Old 10-02-2006, 02:13 PM   #48 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

havnt ran any yet because i finally got the rest of the system together. before, it was only a post speed. Was gunna install windows today. Now it dont beep, just shows an 88 on the display. reseated the mem, graphics cards, all connections.... sucks crotch
jseber1982 is offline  
Old 10-02-2006, 02:36 PM   #49 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

aww man thats a total bummer.. i was actually excited to see what kind of results you would have gotten
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 10-02-2006, 02:47 PM   #50 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default

i dunno, im hoping i didnt toast the board.
__________________

jseber1982 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.