YAY. - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-23-2009, 01:10 AM   #11 (permalink)
Ultra Techie
 
Nubbleet's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Houston/San Antonio, Texas
Posts: 837
Send a message via AIM to Nubbleet Send a message via MSN to Nubbleet
Default Re: YAY.

Rofl nice assistant
__________________

__________________
4670K @ 4.4GHz 1.18v | GA-Z87X-UD4H | 8GB G. Skill 1866 | 128GB Crucial M4 | 750GB WD Caviar Black | MSI 7850 Twin Frozr | Megahalems | 650TX | CM690
Nubbleet is offline  
Old 10-23-2009, 01:51 AM   #12 (permalink)
Lord Techie
 
S0ULphIRE's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Australia
Posts: 8,657
Send a message via MSN to S0ULphIRE
Default Re: YAY.

Looks like a bl**** layabout to me , you better fire his ***!
__________________

__________________
"As a result of all this hardship, dirt, thirst, and wombats, you would expect Australians to be a sour lot. Instead, they are genial, jolly, cheerful, and always willing to share a kind word with a stranger, unless they are an American." -- Douglas Adams
S0ULphIRE is online now  
Old 10-23-2009, 08:07 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2008
Location: San Diego
Posts: 1,958
Send a message via AIM to Burn
Default Re: YAY.

Lol. He guards my hardware :P.

The chip arrived today... currently in the process of cleaning my water loop. Should be up and running in a couple hours.

edit: leak testing... another hour (or less if i dont feel like waiting) and it'll be up. yayyyyyyyy

edit edit: woot i love this chip. 4ghz on 1.275v so far, and I haven't even started tweaking yet.
__________________
EVGA E758 A1 | Core i7 920 @ 4ghz | 6GB DDR3 1600 OCZ Gold | XFX 6870 CF | Corsair TX850 | Cooler Master HAF 932 | Water Cooled
Burn is offline  
Old 10-25-2009, 05:48 PM   #14 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2008
Location: San Diego
Posts: 1,958
Send a message via AIM to Burn
Default Re: YAY.

Got it at 4.2 now, 1.27v, HT on. Temps are a little worse than I hoped for... around 65*-67* load.

I won't be doing anything too extreme yet, I need to get a better hold on this BIOS. I still don't know what half the crap means.
__________________
EVGA E758 A1 | Core i7 920 @ 4ghz | 6GB DDR3 1600 OCZ Gold | XFX 6870 CF | Corsair TX850 | Cooler Master HAF 932 | Water Cooled
Burn is offline  
Old 10-25-2009, 08:00 PM   #15 (permalink)
Lord Techie
 
S0ULphIRE's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Australia
Posts: 8,657
Send a message via MSN to S0ULphIRE
Default Re: YAY.

nice I'm surprised it's stable at 1.27v, though the water cooling might be helping there.
__________________
"As a result of all this hardship, dirt, thirst, and wombats, you would expect Australians to be a sour lot. Instead, they are genial, jolly, cheerful, and always willing to share a kind word with a stranger, unless they are an American." -- Douglas Adams
S0ULphIRE is online now  
Old 10-25-2009, 08:43 PM   #16 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2008
Location: San Diego
Posts: 1,958
Send a message via AIM to Burn
Default Re: YAY.

veedub said his is stable at 4.2 with 1.3v (mines the same batch), so it isnt too suprising :P

those temps just seem way to hot with water... seems like i should be getting 60* max on load
__________________
EVGA E758 A1 | Core i7 920 @ 4ghz | 6GB DDR3 1600 OCZ Gold | XFX 6870 CF | Corsair TX850 | Cooler Master HAF 932 | Water Cooled
Burn is offline  
Old 10-25-2009, 09:26 PM   #17 (permalink)
Lord Techie
 
S0ULphIRE's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Australia
Posts: 8,657
Send a message via MSN to S0ULphIRE
Default Re: YAY.

^well yeah, and .03 volts is quite a big difference.
__________________
"As a result of all this hardship, dirt, thirst, and wombats, you would expect Australians to be a sour lot. Instead, they are genial, jolly, cheerful, and always willing to share a kind word with a stranger, unless they are an American." -- Douglas Adams
S0ULphIRE is online now  
Old 10-25-2009, 09:32 PM   #18 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2008
Location: San Diego
Posts: 1,958
Send a message via AIM to Burn
Default Re: YAY.

Yeah, I know...

Apparently my OC doesn't like 3dmark. Its prime stable but crashes like 5 min into 3dmark06...
__________________
EVGA E758 A1 | Core i7 920 @ 4ghz | 6GB DDR3 1600 OCZ Gold | XFX 6870 CF | Corsair TX850 | Cooler Master HAF 932 | Water Cooled
Burn is offline  
Old 10-25-2009, 09:36 PM   #19 (permalink)
Lord Techie
 
S0ULphIRE's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Australia
Posts: 8,657
Send a message via MSN to S0ULphIRE
Default Re: YAY.

I thought it was weird that 1.27 was stable lol
__________________
"As a result of all this hardship, dirt, thirst, and wombats, you would expect Australians to be a sour lot. Instead, they are genial, jolly, cheerful, and always willing to share a kind word with a stranger, unless they are an American." -- Douglas Adams
S0ULphIRE is online now  
Old 10-25-2009, 09:42 PM   #20 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2008
Location: San Diego
Posts: 1,958
Send a message via AIM to Burn
Default Re: YAY.

What volts are you running 24/7? I haven't played around too much with anything besides the vcore... any advice on what else to change?

This is ridiculous... I bumped the vcore up a little to 1.31 and my temps are mid 70's on load... Time for me to get a new block+pump
__________________

__________________
EVGA E758 A1 | Core i7 920 @ 4ghz | 6GB DDR3 1600 OCZ Gold | XFX 6870 CF | Corsair TX850 | Cooler Master HAF 932 | Water Cooled
Burn is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
YAY Yami Off Topic Discussion 12 10-21-2009 08:42 PM
yay computer newbie Off Topic Discussion 14 02-07-2009 03:39 PM
Yay for EVGA RMA Gabb New Systems | Building and Buying 61 01-20-2009 01:17 PM
It is ordered! yay Monkey Microsoft XBox 2 12-29-2008 10:51 AM
Yay, my wireless is broken again. gamerunknown Computer Networking and Internet Hardware 7 11-23-2007 12:31 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.