xp 2000+ - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-21-2004, 05:32 AM   #1 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default xp 2000+

how much do you think i can coverclock a amd 2000+
i use a 400 watt power supply
and 2 other back mounted fans blowing over the fan and ram.
i use 256 ddr 2700 ram
and a gigabyte km400m board with 333fsb

thanks
wayne
__________________

waynejkruse10 is offline  
Old 04-21-2004, 01:30 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,878
Send a message via ICQ to Demalii Send a message via AIM to Demalii Send a message via Yahoo to Demalii
Default

I'll be you can make that thing rip... I checked overclockers.com and found this to be the avg overclock for that chip "2051Ghz" So you can probably get it over 2Ghz for sure, maybe even reach 2.4Ghz... good luck
__________________

Demalii is offline  
Old 04-21-2004, 04:59 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

thanks, if i can get it running 2.2 stable ill be happy, but ill be experimenting with the 2 fans.
thanks
wayne
__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 04-21-2004, 07:59 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 29
Default

repost if you get it over 2.2ghz, i think we would all like to know if it works good or if you are having problems with it
Jim240260 is offline  
Old 04-22-2004, 12:14 AM   #5 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

ok, i havnt got the cpu and ram yet for the computer (i am building it), im using a gigabyte motherboard so i can use easytune 4.
wayne
__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 04-22-2004, 10:23 PM   #6 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

ive got it running at 1.6ghz no overclocking, it seems to be running as fast as i want it to. i might not want it any faster
wayne
__________________

__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.