Worries about fishies? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-14-2007, 12:58 PM   #11 (permalink)
Ultra Techie
 
darkop16's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: North Carolina
Posts: 553
Send a message via AIM to darkop16
Default

I don't have any experience with cathode lights, but if you can't put your hand on the case without getting shocked then i wouldn't put a fish in water in the case.

If your really worried though, maybe you can try to put some kind of rubber lining around the container to insulate it from the case. That might work.
__________________

__________________
CPU: e6600 @ 3.2ghz
RAM: 2GB G.Skill HZ PC6400
Mobo: ASUS P5B Deluxe
GPU: Sapphire HD4870
Soundcard: Creative Labs X-Fi XtremeGamer Fatal1ty
HDDs: 250GB WD + 750GB WD + 2x1TB WD
Monitor: Samsung 226BW
PSU: OCZ GameXStream 600W
Case: Cooler Master Stacker
OS: XP Professional SP3
Mouse/keyboard: Logitech MX518/Saitek Eclipse II
Speakers: Logitech Z-2300
darkop16 is offline  
Old 01-14-2007, 01:11 PM   #12 (permalink)
True Techie
 
Higach's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Illinois
Posts: 176
Send a message via AIM to Higach
Default

lol i wanna see these pics :P
__________________

__________________

Intel Core 2 Duo E6400 @ 3.2 GHz
Zalman 9500 HSF
BIOSTAR Tforce 965PT
eVGA 7950gt 512MB @ 590/740
3x1GB G.Skill DDR2 800 PC2 6400
Western Digital 160GB 7200RPM 16mb Cache
KINGWIN sk-523
Fortorn Source FSP 400W
Higach is offline  
Old 01-14-2007, 01:13 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,147
Default

Make sure you have easy access to feed the fish.
__________________
Snake-Eyes is offline  
Old 01-14-2007, 01:20 PM   #14 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 100
Send a message via AIM to loopholes202
Default

Make sure you have easy access to feed the fish.


Crap ~_~
__________________
I should put something here
loopholes202 is offline  
Old 01-14-2007, 03:10 PM   #15 (permalink)
True Techie
 
Higach's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Illinois
Posts: 176
Send a message via AIM to Higach
Default

haha forgot about that?
__________________

Intel Core 2 Duo E6400 @ 3.2 GHz
Zalman 9500 HSF
BIOSTAR Tforce 965PT
eVGA 7950gt 512MB @ 590/740
3x1GB G.Skill DDR2 800 PC2 6400
Western Digital 160GB 7200RPM 16mb Cache
KINGWIN sk-523
Fortorn Source FSP 400W
Higach is offline  
Old 01-14-2007, 09:53 PM   #16 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 280
Default

so the water you're gunna circulate for coolings gunna b the fish water!? hahaha does sh1t cool down things as fast as water!? think of all the debris.
__________________
updated sig soon
GreenMachine is offline  
Old 01-14-2007, 10:38 PM   #17 (permalink)
Ultra Techie
 
M733mhz's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 648
Send a message via AIM to M733mhz
Default

Haha, Yeah, I can't imagine fish poo having good thermal properties. Anyways, I'd like to see pictures or blueprints of how you plan on doing this. It's a cool idea, I've only seen the one case floating around newegg that has the fake fish in it, Never real ones. It'd be cool if it works out though. You should paint the whole case like a light blue and maybe take it to one of those mall places that does airbrushing and have them air brush some sea creatures on there or something, just an idea. I don't know how fish would feel about cathodes though haha, I can imagine being stuck in that sort of environment with crazy lights all around them would drive them nuts.
__________________


M733mhz is offline  
Old 01-14-2007, 10:39 PM   #18 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 151
Default

This is going to be hilarious haha.

Can't wait.
__________________
Intel Core 2 Duo E6600, 2.4 GHz,
512MB EVGA 7950GT
Gigabyte GA 965P-DS3
2GB CorsairTwinX XMS2, DDR2 PC2-6400
580W HiperPower Type-R BLUE.
Antec Nine Hundred
Goodmans 19\'\' widescreen
Adzh is offline  
Old 01-14-2007, 10:42 PM   #19 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 100
Send a message via AIM to loopholes202
Default

Ok I had to rip it off the side to be able to feed >;(

No, its not modified for Water cooling however...

If I could add a clear pipe to the center, and have it appear to look like its using that water?

Its just on the outside on the door of the case....

Lost my camera, *shakes fist*

Ill try to get more pics =X
__________________
I should put something here
loopholes202 is offline  
Old 01-14-2007, 10:46 PM   #20 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 151
Default

Why don't you leave a slight hole or something near the top on the outside, above water level obviously, that will allow you to slide some sort of tube / funnel into it so you can funnel the food through?

Just an idea.
__________________

__________________
Intel Core 2 Duo E6600, 2.4 GHz,
512MB EVGA 7950GT
Gigabyte GA 965P-DS3
2GB CorsairTwinX XMS2, DDR2 PC2-6400
580W HiperPower Type-R BLUE.
Antec Nine Hundred
Goodmans 19\'\' widescreen
Adzh is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.