woot...sandy proves itself - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-04-2006, 02:52 PM   #11 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default

DFI Lanparty ultra-d....PSU is an antec smartpower 500w.

I got it to 3.0ghz stable last night primed for 12 hours.

Vcore is at 1.5 and temps are fine...I dunno if it will go past 3.0 but I'll try tonight..I'm extremely happy with this purchase anyway.
__________________

__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Old 07-04-2006, 05:26 PM   #12 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,130
Default

WOW!!!!!!!!!!!!! that is amazing, really good job man. would you mind posting the steps u took to get that far. like what did u raise, or lower.
__________________

john3 is offline  
Old 07-04-2006, 08:29 PM   #13 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default

wow i left it priming all day at work and it encountered an error.

wtf I thought 12 hours was enough to see if it's stable.

It was at 1.55 vcore not 1.5...typo on my part....so I backed down to 2.9 and i think i'll stick with it. I'm not a benchmark whore.....i just want a decent gaming puter
__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Old 07-04-2006, 08:32 PM   #14 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,992
Default

dude its fine.

unless your going to be running your cpu at 100 percent for 12 hours straight I dont see the problem of keeping it at 3.0

If it failed after like 3 hours or somthing thats diffrent
__________________



May the wind always be at your back and the sun upon your face, and may the winds of destiny carry you aloft to dance with the stars
Lord AnthraX is offline  
Old 07-04-2006, 09:00 PM   #15 (permalink)
Ultra Techie
 
RockyZ's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 893
Send a message via AIM to RockyZ
Default

Congrats, thats a pretty good for a 3700. What heatsink are you using. Are you on W/C? I couldn't even get my Fx-53 that high back when I had it.
__________________

e6300@2.8GHZ
G. Skill 4GB(2x2GB) DDR800
eVGA 8800GTS 320MB
super pi: 1m=20s
RockyZ is offline  
Old 07-04-2006, 11:57 PM   #16 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default

I'm using a Zalman CNPS9500 LED with Antec Formula 5 thermal paste.

1 question...would running my CPU at 1.6 vcore 24/7 be bad if my temps are ok? i.e. 31-34c idle 45-48c load?
__________________

__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.