Wire Management - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-24-2006, 11:54 PM   #1 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default Wire Management

okay, i know this thread has started before.. but it was spammed up and everything was just talking nonsense.. so i want to start a new one... because i just installed my gigabyte ds3, replacing my msi 975x.. and i feel i did a nice job with wiring.. and i just wanna take a picture of my setup .... lol

so lemme see your wire management peoples

i'm at work now... i'll be putting mine up in about an hour or 2... its so slow at officemax right now... and we're open til 10 today because of the damned sales... no one comes to copymax, its a field day for us desktop publishers!

ABSOLUTELY NO FLAMING, OR WANDERING TOO FAR OFF TOPIC... KEEP THIS STRICTLY WIRE MANAGEMENT, AND I'LL UNDERSTAND THAT OCCASSIONAL JOKE... IT HAPPENS.. LOL
__________________

__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 11-24-2006, 11:58 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,992
Default

Nos put a statement in that says HERE YOU CAN DISCUSS WIRE MANAGEMENT UNLIKE THE STICKY ABOVE.


Post your wire management, discuss it, and no flaming.





Il post mine soon but it's rubbish as my PSU's cables are VERY long and my mid tower sucks.
__________________

__________________



May the wind always be at your back and the sun upon your face, and may the winds of destiny carry you aloft to dance with the stars
Lord AnthraX is offline  
Old 11-25-2006, 12:48 AM   #3 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

ya i've got me a mid tower too.. i think??? but i managed to shove my wires in a nice place
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 11-25-2006, 12:49 AM   #4 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

lol, i just redid my case, gotta tidy up my ide ribbons tho, but i got some cool stuff from the 99 cent store that worked perfect (these little plastic clips that are held to stuff by screws, i put 2 clips on the mobo connector, one by the psu, and one on the mobo. worked very nicely, got the rest with zipties. yea, i got a midtower too(i think)...i swear everybody has one.


EDIT: got pics, will do it later, im tired....

EDIT: this is the XP rig


__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 11-25-2006, 10:08 PM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 55
Default

Ahh yes, ide cable origami. Before Sata drives and such, I'd sometimes run them behind the motherboard for better front access and airflow.
krazefinn is offline  
Old 11-25-2006, 10:17 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 793
Default

Heres my newly done organization

__________________



\"I may or may not have put a loaf of bread in the dish washer\"
\"Once you go white a trailer is in sight\"
COD2_fanatic is offline  
Old 11-25-2006, 11:23 PM   #7 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

i still havent gotten my digital camera back
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 11-25-2006, 11:46 PM   #8 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

lol, yep. if it wasnt for the chineese and their oragami, my case would look like crap(well worse than it already does neways...), and hey, cod2, wats with ur ide's? did you do that your self, or buy em like that, cause if u did em urself, how'd ya do it?
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 11-25-2006, 11:57 PM   #9 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 793
Default

i did them my self, all you have to do is get a hobby knife or razor blade, make little cuts in between the wires (try not to cut the wire itself) and pull the apart all the way to the plugs. then tape the all into on big sorta round wire

Heres a link:

http://www.overclockersclub.com/guid...able_guide.php

They do it a little different than i did, but its close
__________________



\"I may or may not have put a loaf of bread in the dish washer\"
\"Once you go white a trailer is in sight\"
COD2_fanatic is offline  
Old 11-26-2006, 12:12 AM   #10 (permalink)
j12
Monster Techie
 
j12's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,133
Default

i should get around to organizing the cables in my computer. but i just dont have the time, actually i have the time i just dont want to spend my time doing that. lol
__________________

__________________

Laptop:
MacBook 2.2GHz Santa Rosa | 120GB HDD | 4GB ram
Desktop:
Intel C2D E6300 @ 3.2GHz | 4GB ram | 880GB total HDD space | Gigabyte P965-DS3 | eVGA 8800GTS 640mb | Corsair HX 520 | Audigy 2 ZS platnium | Antec 900
j12 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.