Why dual monitors? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-16-2006, 06:16 PM   #11 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 611
Default



i don't know how to resize or anything, i don't do a lot if photography, but thats my setup. I could fit the computer between the desk and the tv, but it wont show it off. I don't want it in the corner thwere my current PC is, so i don't know what i'll do. Oh and sorry about all the trash, i figure ill clean it up when i move my old ststem off the desk.
__________________

__________________
spartan1121 is offline  
Old 08-16-2006, 06:57 PM   #12 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 438
Default

get some wood from ur local hardware store... get some brackets... screw them in a stud... and put ur Monitors on them. I use this for my printers ( I have plenty of room for my CRTs though) as long as get a decently thick 2x10 board then ur crts will be safe and out of the way. just use plenty of brackets
__________________

harley3344 is offline  
Old 08-16-2006, 07:31 PM   #13 (permalink)
Ultra Techie
 
M733mhz's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 648
Send a message via AIM to M733mhz
Default

I spy with my hairy eye, a spot for that PC right inbetween the TV and your desk on the floor.
__________________


M733mhz is offline  
Old 08-16-2006, 08:11 PM   #14 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 438
Default

true, put the desktop down there, grab one of those 25$ CRT's , stick it on the desk and ull be duel monitoring in no time
harley3344 is offline  
Old 08-16-2006, 08:13 PM   #15 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 837
Send a message via AIM to 2fast4u
Default

or u could use ur tv maybe and use the monitor also.
__________________
2fast4u is offline  
Old 08-16-2006, 08:22 PM   #16 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

one of the only times you'll ever hear me talk like a gamer......
"dualview FTW"

i have dual monitors and love it. gives you the ability to multitask a lot better and is great for comparative work as you can have two documents open and viewable simultaneously. i also like watching videos full screen while browsing or gaming
Nitestick is offline  
Old 08-16-2006, 09:13 PM   #17 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 611
Default

yeah my tv does have an s video input that i don't use. I just cna't wait to watch anime that i torrent on my tv through my 360. And i don't know about puting the monitors up, that wouldn't be comftorable for me, but if i could make it studry enough it might be cool to put my computer up like that. Plus above the computer out of the picture is a fish that my mom caught. Maybe if i put the computer on the wall where the deer heads are now. That way it's easily reach-able and it's very admireable. Plus it saves a ton of desk space. Oh and my dads pretty good with wood things like that (our tree house has a freakin ramp).
__________________
spartan1121 is offline  
Old 08-17-2006, 02:54 AM   #18 (permalink)
Indeed.
 
Greg's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,600
Default

Psht, dual monitors...








3 is where its at

Gotta love the 3072x768
__________________

Greg is offline  
Old 08-17-2006, 04:35 AM   #19 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

Quote:
Gotta love the 3072x768
makes screenshots a pain in the rear though :amazed:
Nitestick is offline  
Old 08-17-2006, 08:48 AM   #20 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 117
Default

so, when gaming with dual monitors (1 screen for the game, the other for say.. firefox)..

How do you get your mouse to go over to the firefox from the game screen? Do you still have to minus out of the game? or can you push like two buttons and be in control of the second screen?

always liked kvm switches - offtopic
__________________

__________________
Just another newbie at the moment.
A-mak is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.