why am I scoring so low on 3d 05? - Page 6 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-11-2005, 09:11 AM   #51 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,885
Default

I have a feeling you lied to start with -.-
__________________

c0rr0sive is offline  
Old 05-11-2005, 04:34 PM   #52 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Charles - I don't think stevedub was even a part of this lol....it was espeed claiming ridiculous scores.
__________________

Nubius is offline  
Old 05-11-2005, 11:52 PM   #53 (permalink)
Monster Techie
 
idiotec's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,748
Default

...and what ever happened to espeed?
__________________

BE HEARD - Techonvent
DS3 | E6400 - 3.2GHz 24/7 | 2GB OCZ PLat. PC6400 | 6800GT | Zippy 460W
What the world needs is more geniuses with humility, there are so few of us left.
idiotec is offline  
Old 05-11-2005, 11:55 PM   #54 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 351
Default

im still here, i just havent had time to run 3dmark again. I do believe charles is calling me a lier as he holds a grudge i think, he needs to stick a rocket up his *** and get the hell off this thread.
__________________

espeed is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.