Whats the worst overclock on core2? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-14-2006, 09:56 PM   #1 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,078
Default Whats the worst overclock on core2?

I know each chip is going to be different but I'm always hearing people say that their getting really high overclocks like e6300 doing 3.8ghz on stock cooler.

Has there been any chips that haven't be able to get to 2.0ghz with a good setup?

Whats the average overclock for a c2d?
__________________

dario03 is offline  
Old 11-14-2006, 10:17 PM   #2 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default

I dont think I have heard of a 1.8ghz e6300 can go to 3.8 maybe 2.9~

but anyways I am sure the worst overclock would be on a DOA lol
__________________

__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Old 11-15-2006, 12:49 AM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 84
Default

I think somebody got the E6300 up to 3.15
tzvii is offline  
Old 11-15-2006, 01:42 AM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Location: Texas
Posts: 1,164
Send a message via AIM to ThirdLeft152
Default

i've heard of people getting e6300 higher than 3.15, i've seen 3.4+
__________________

My gaming rig:
ASUS P6T | i7-920 D0 @ 4.0GHZ - 1.25v w/ H50
GTX 460/768MB (750/1500/2000) | 12GB Corsair DDR3-1600 @ (8-8-8-24)
2 x PS-100 32GB SSD Raid 0 | 4 x WD 750GB Raid 5 | Corsair 620HX
Asus 21.6" LCD (1080p) | LG 32" TV (1080p)
Logitech G15 | Logitech MX518 | Logitech MX1100 | Razer Mamba
Heatware | http://www.heatware.com/eval.php?id=59417
ThirdLeft152 is offline  
Old 11-15-2006, 09:16 AM   #5 (permalink)
fzk
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 42
Default

i think hes asking if there has been c2d's that have not been able to OC well. I have not heard of any that have not been able to OC decently, but there will allways be lemons
__________________
http://www.fiziks.org/images/sig.gif
AMD 4400+ X2 @ 2.475GHz
ASUS a8n Premium
eVGA 7900GS @ 635/821
Corsair XMS 2GB
2x200GB WD/Maxtor
Thermaltake Armor w/ 25cm sidefan
Zalman CPU/GPU cooling
fzk is offline  
Old 11-16-2006, 04:50 AM   #6 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

ya.. i think i got me a lemon.. i'm like the only person who can't get 3.6 ghz on his e6600
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 11-17-2006, 12:08 AM   #7 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default

ya o darn you cant oc any further than 1.2ghz over stock. lol
__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Old 11-17-2006, 06:40 AM   #8 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

Quote:
Originally posted by lancec2c30
ya o darn you cant oc any further than 1.2ghz over stock. lol
i've went up to 1.5 volts... far from stock its scarry... i really wanna go higher
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 11-17-2006, 11:20 AM   #9 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5,191
Default

Idiotec got his E6400 to 3.7Ghz

NosBoost300, I could only get it to 3.5Ghz.
The General is offline  
Old 11-17-2006, 04:06 PM   #10 (permalink)
Ultra Techie
 
darkop16's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: North Carolina
Posts: 553
Send a message via AIM to darkop16
Default

Quote:
Originally posted by NosBoost300
ya.. i think i got me a lemon.. i'm like the only person who can't get 3.6 ghz on his e6600
yeah....i can't get myn past 3.3 ghz with stablility. I got it to 3.4ghz on 1.4vcore and it failed orthos in 5min i tried past 400fsb(the whole high 300's NB strape thing on my mobo), but it wouldn't even boot to windows on 1.45vcore ...but 3.3ghz of conroe is still nice
__________________

__________________
CPU: e6600 @ 3.2ghz
RAM: 2GB G.Skill HZ PC6400
Mobo: ASUS P5B Deluxe
GPU: Sapphire HD4870
Soundcard: Creative Labs X-Fi XtremeGamer Fatal1ty
HDDs: 250GB WD + 750GB WD + 2x1TB WD
Monitor: Samsung 226BW
PSU: OCZ GameXStream 600W
Case: Cooler Master Stacker
OS: XP Professional SP3
Mouse/keyboard: Logitech MX518/Saitek Eclipse II
Speakers: Logitech Z-2300
darkop16 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.