what are your prime95 temps? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-18-2010, 10:14 PM   #11 (permalink)
Master Techie
 
Sean W.'s Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Claremont CA.
Posts: 2,095
Default Re: what are your prime95 temps?

how did you get your bus speed to 214mhz? my next option passed 200 is 220...
__________________

__________________
Modded Raidmax Hyperion Case
MSI Z97M Gaming
4770K
16gigs Corsair Vengeance 1866mhz
SLI GTX 980s
Samsung 830 Series 128gig SSD
EVGA G2 850W power supply
2x Alphacool ST30 240mm, 1x Alphacool ST30 120mm, swiftech Micro res, Enzotech Rev A. CPU water block, Full Coverage EKWB GPU blocks, modded Vari MCP655 pump
LG 34UM95 21:9 Ultrawide 3440x1440 monitor
Sean W. is offline  
Old 05-18-2010, 11:15 PM   #12 (permalink)
 
Join Date: Feb 2009
Location: WI, USA
Posts: 1,556
Send a message via MSN to yzmxer608
Default Re: what are your prime95 temps?

My bios lets me raise or lower the bus speed in 1Mhz intervals (+ and - keys).
__________________

__________________
yzmxer608 is offline  
Old 05-18-2010, 11:16 PM   #13 (permalink)
Master Techie
 
Sean W.'s Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Claremont CA.
Posts: 2,095
Default Re: what are your prime95 temps?

lame... my bios only lets me increase by.0200 :/
__________________
Modded Raidmax Hyperion Case
MSI Z97M Gaming
4770K
16gigs Corsair Vengeance 1866mhz
SLI GTX 980s
Samsung 830 Series 128gig SSD
EVGA G2 850W power supply
2x Alphacool ST30 240mm, 1x Alphacool ST30 120mm, swiftech Micro res, Enzotech Rev A. CPU water block, Full Coverage EKWB GPU blocks, modded Vari MCP655 pump
LG 34UM95 21:9 Ultrawide 3440x1440 monitor
Sean W. is offline  
Old 05-19-2010, 12:52 AM   #14 (permalink)
I don't overclock
 
Fat.Clown's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: offline
Posts: 3,326
Default Re: what are your prime95 temps?

Quote:
Originally Posted by Sean W. View Post
lame... my bios only lets me increase by.0200 :/
what's your BIOs version?

I am guessing user error though...
Quote:
CPU base clock: can be adjusted from 200 MHz to 600 MHz in 1 MHz increments.
ASUS M4A79XTD EVO Motherboard | Hardware Secrets
Fat.Clown is offline  
Old 05-19-2010, 03:08 AM   #15 (permalink)
Master Techie
 
Sean W.'s Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Claremont CA.
Posts: 2,095
Default Re: what are your prime95 temps?

i dont know, how can i find out what my BIOs version is?
__________________

__________________
Modded Raidmax Hyperion Case
MSI Z97M Gaming
4770K
16gigs Corsair Vengeance 1866mhz
SLI GTX 980s
Samsung 830 Series 128gig SSD
EVGA G2 850W power supply
2x Alphacool ST30 240mm, 1x Alphacool ST30 120mm, swiftech Micro res, Enzotech Rev A. CPU water block, Full Coverage EKWB GPU blocks, modded Vari MCP655 pump
LG 34UM95 21:9 Ultrawide 3440x1440 monitor
Sean W. is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Laptop Temps... Digital_Jedi Laptops and Notebooks 2 02-26-2010 04:35 PM
New core i7 is built !! high temps :( IBM/PS1 Hardware Repairs and Troubleshooting 4 07-08-2009 03:14 AM
GX2 / Temps / Case Fans Pezzy Hardware Repairs and Troubleshooting 10 04-12-2009 12:49 PM
OC'ing my q6600 - full load temps? maybe some tips? myowngod Overclocking and Modding 6 07-30-2008 12:41 AM
E6400 temps Syphanx Overclocking and Modding 2 11-03-2007 10:13 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.