What MOBO would work best with AMD 3800? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-09-2005, 12:11 AM   #11 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

512kb (L2 i think) cache is already enough

i suggest you go with the retail box of the AMD venice 3200+

newcastle 3800+ is crap compared to it
__________________

__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 05-09-2005, 12:31 AM   #12 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 99
Default

Thanks for all the help guys!

Quote:
Originally posted by diabloII
512kb (L2 i think) cache is already enough

i suggest you go with the retail box of the AMD venice 3200+

newcastle 3800+ is crap compared to it
Alright, so AMD Venice 3200+ and over clock it. That will be comparable/better than what I was originally looking at even though it has the 512 cache? Would it be better to go with one with a 1 MB cache?
__________________

rockeyman2 is offline  
Old 05-09-2005, 12:51 AM   #13 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

1MB doesn't really matter only you're doing heavy processing stuff i believe
__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 05-09-2005, 01:10 AM   #14 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 99
Default

I'm going to be doing some gaming and alittle image and movie editing.
rockeyman2 is offline  
Old 05-09-2005, 07:59 AM   #15 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Quote:
Originally posted by diabloII
1MB doesn't really matter only you're doing heavy processing stuff i believe
l2 cache matters alot, that's why Intel EE's at a lower clockspeped beat out higher clockspeed intel's. And that's why a 3.46 GHZ EE could take on an AMD 3500+ in some gaming tests
DJ-CHRIS is offline  
Old 05-09-2005, 08:00 AM   #16 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 406
Send a message via AIM to MrBebop26 Send a message via Yahoo to MrBebop26
Default

Go 4000+ with San Diego, thats gonna rock my world

-Ryan
MrBebop26 is offline  
Old 05-09-2005, 06:07 PM   #17 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,019
Default

do sandiegos have the oc'ability as venice's?
__________________
Sig reinstated. SigSanta
VIII is offline  
Old 05-09-2005, 06:16 PM   #18 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 413
Default

DFI lanparty boards are good.
algu7344 is offline  
Old 05-09-2005, 06:30 PM   #19 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

i believe venice OC's better
__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 05-09-2005, 06:58 PM   #20 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 611
Default

Yea, but we can't buy San deigos yet, we can buy veninces....
__________________

__________________
AMD Newcastle skt 754 3000+
Elitegroup 755-A2 ATX motherboard
512 DDR RAM
120 gig PATA Hard drive
128 mb AGP 8x ATI Radeon 9250
300 watt 12 volt psu
Antec SLK 1600 case
emeraldice is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.