weird temps - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-05-2007, 03:49 AM   #1 (permalink)
Content Team
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 311
Question weird temps

as i just got water cooling today i decided to overclock my cpu (e6300) more, (i now have it at 2.4ghz @1.28v) but the weird thing is it now idles around 37c but its load temp is only 40c. is this unusual or could this just be the heated water keeping the cpu hotter when its not under load?
one more thing that could be wrong, do you think i could have broken the temp reader thingie on the cpu? because in the bios when i first turn the computer on for the day the cpu temp reads 2c or 3c while coretemp reads 21c

ps anyone know of a good program for reading the motherboard temps on a gigabyte 965p dq6 i cant find one.
El_Roberto is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
temps Nick Hardware Repairs and Troubleshooting 14 08-10-2007 03:45 PM
Mobo temps? Gabb New Systems | Building and Buying 7 06-21-2007 10:10 PM
weird 56K/phone line problem bnuk013 Hardware Repairs and Troubleshooting 3 04-18-2007 03:44 PM
Really Weird Power Boot Problem i_am_a_robot Hardware Repairs and Troubleshooting 1 04-10-2007 08:13 AM
E6600 Idle temps STATus h2O Overclocking and Modding 3 04-02-2007 09:11 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.