Water cooled 6600GT - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-30-2005, 03:04 PM   #1 (permalink)
Him
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 3,190
Send a message via AIM to Him Send a message via Yahoo to Him
Default Water cooled 6600GT

What are some peopples temps that are using the 6600GT and have it water cooled? I'm using the eVGA one. I'm wondering what the temps are stock, and possibly what they aare when it is water cooled.
__________________

Him is offline  
Old 06-30-2005, 03:55 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 265
Default

My leadtek idles at 36*C on stock cooling during the winter. At summer it idles at about 42*C.
__________________

__________________
AMD Athlon64 3200+
160GB WD HDD
1GB Corsair 400Mhz DDR RAM
Leadtek 6600GT @ 575/1103
Lite-On DVD/RW
480 Watt Antec NeoPower
17\" LG TFT
haGGard is offline  
Old 06-30-2005, 04:48 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,286
Default

how do you find your VID card temps? I got Everest and it doesn't tell me...
__________________
Samsung QX410 notebook <-- lol, I'm always on the go these days :(
pc_boy is offline  
Old 06-30-2005, 05:05 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,574
Default

It depends if your graphics card has a sensor. If you are wanting to know the temperature of the card in your sig, you should try downloading RivaTuner and looking at the hardware monitor, that will tell you.
__________________


\'There is only one basic human right, and that is to do as you **** well please.
And with it comes the only basic human duty, to take the consequences.\'



m3trj is offline  
Old 06-30-2005, 05:36 PM   #5 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

it won't tell you if the manufacturer has pre-disabled the temp sensor in the BIOS.

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=1945&st=0

That'll tell you how to enable the temp sensor if it isn't already....worked on my eVGA 6600GT when I had it
Nubius is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.